Voleybol’da Hedef Efeler Ligi

612

Geçtiğimiz günlerde, Kütahya Belediyespor Erkek Voleybol Takımının, yapılan açıklama ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımının 1. Lig yarışma hakkının alınarak 1. Lige yükseldiği kamuoyuna açıklanmıştı. O günden bugüne yapılan çalışmalarla takıma kazandırılan voleybolcuları Belediye Başkanı Alim Işık, makamında konuk etti ve Kütahya spor camiasına tanıttı.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımının 1. Lig yarışma haklarının alınarak 1. Lige yükselen Kütahya Belediyespor Erkek Voleybol Takımına yapılan transferleri makamında kabul etti.
Oyuncularla sohbet eden Başkan Işık, hedeflerinin bir üst lig olan Efeler Ligine yükselmek olduğunu belirtti.
Oyuncuları Kütahya spor camiasına tanıtan Başkan Işık, “Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, Kütahya Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız 1. Lige yükselmiştir. Oyuncularımızın transfer süreçleri ile ilgili işlemler tamamlandı. Kütahya Belediyespor Voleybol Takımı oyuncuları ile birlikte huzurunuzdayız. Aramıza yeni katılan oyuncularımıza başarılı bir sezon diliyorum. Sağlıkla, sakatlanmadan Kütahya’mız için ter dökmelerini talep ediyorum. Allah nasip ederse takımımız üzerine düşeni yaparak 1. Ligin üst ligi olan Efeler Ligi müsabakalarına katılmayı hedeflerine koydular. Bizde belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Takımımızın oluşturulmasında ve bu noktaya getirilmesinde emekleri geçen Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı, Belediye Meclis Üyemiz Fuat Gökçe, Yazı İşleri Müdürümüz Efrahim Eren Karakuş ve teknik direktörümüz Şeref Tekin’e teşekkür ediyorum. Kütahyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Şehrimiz futbolun dışında voleybol branşı ile de bu gençlerimizle birlikte adını başka şehirlerde duyuracak. Şehrimizin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacaktır” dedi.
Takıma katılan isimler şu şekilde; Ömer Kurtay (İstanbul, Eczacıbaşı altyapı), Ömer Arslan (Ankara, Halkbank altyapı), Ahmet Tetik (Ankara, Ziraatbank altyapı), Onur Oruç (İstanbul, İBB altyapı) Emrecan Başarır (İstanbul, Beşiktaş altyapı), Burak Eser (İstanbul, İBB altyapı), Uğur Bezci (Ankara, Çankaya altyapı), Onur Kaba (İnegöl, İnegöl Belediye altyapı), Mehmet Yıldıran (İstanbul, İBB altyapı), Talha Erarslan (Kütahya, GS altyapı).
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir