Taner Yıldız Altıntaş ve Dumlupınar’daydı

1724

Kütahya’yı bazı temaslarda bulunmak için ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerini ziyaret etti.

Yıldız, beraberindeki heyetle Dumlupınar Şehitliği’nde şehitler için dua ederek ilçede Dumlupınarlılar ile bir araya geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız burada gerçekleştirdiği konuşmada; “Sizler bu vatanın gerçek kahramanlarının evlatlarısınız. Buraya gelip de duygulanmamak elde değil. Her vatandaşımızın Dumlupınar Şehitliği’ne gelerek burayı görmesi, bu havayı soluması, bu duyguları yaşaması lazım. Vatan işgalinin hangi zorluklarla nasıl def edildiğini burada anlamak mümkün. Burada olmaktan, sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

YILDIZ ALTINTAŞ’TA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Altıntaş ilçesini de ziyaret eden Yıldız, Altıntaş Belediyesi’nin yapmış olduğu Belediye Düğün Sarayı, Altıntaş Belediyesi Otogar, Yeni İçme Suyu, Yeni Kaynak, Yeni Depo ve Yeni Hat, Altıntaş Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Camii, Kapalı Halı Saha ayrıca; devlet yatırımları olan Devlet Hastanesi, Karayolları Bakım Evi, Çok Programlı Lise Atölye Binası, 16 derslikli İmam-Hatip Okulu ve Mesire Alanı’nın açılışını yaptı.

Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız; “Kütahya’da bulunmaktan, kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde olmaktan duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim. Bu şehire her geldiğimde ilk kez gelmişçesine heyecanlanıyorum. Sizlerin bize verdiği görevle vatanımızın, milletimizin, sizlerin her zaman her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, bu hassasiyetle önemle ve titizlikle çalışıyoruz. Yapılan bu güzel yatırımların bütün memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir