“Ormanlarımızı el birliği ile koruyalım”

573

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin; “Konum itibariyle şehir merkezine uzak noktalarda bulunan kulelerde çalışan arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. En ufak dumanı dahi gördüklerinde bizlere haber versinler. Ormanlarımızı el birliği ile koruyalım” dedi.
Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Gediz Yeşilçay Düşecek Yangın gözetleme kulesinde orman işçileri ile bir araya geldi ve çalışmaları yerinde gördü.
Orman yangınlarının tespitinde en önemli görevlerden birisini yerine getiren ve 7-24 ormanları izleyen orman işçileriyle bir araya gelen Bölge Müdürü Keskin, yangına en hassas olunan bu sıcak yaz günlerinde yangın gözetleme kulesinde sorumluluk isteyen bu görevi yapan tüm işçilere kolaylıklar diledi ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Bölge Müdürü Hasan Keskin; “Orman yangınlarının tespitinde en önemli görevlerden birisi yangın gözetleme kulelerinden yapılan gözlemler. Bu kulelerde görev yapan işçilerimiz çoğu zaman ailelerinden ve toplumdan uzak, yangın sezonu boyunca ormanlarımızı 7- 24 izliyorlar. Konum itibariyle şehir merkezine uzak noktalarda bulunan kulelerde çalışan arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. En ufak dumanı dahi gördüklerinde bizlere haber versinler. Ormanlarımızı el birliği ile koruyalım” şeklinde konuştu.
Daha sonra Düşecek Yangın Gözetleme Kulesindeki büyük onarım çalışmaları hakkında Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın’dan bilgiler alan Bölge Müdürü Hasan Keskin; tüm personele çalışmalarında kolaylıklar ve yangınsız bir sezon dileklerini iletti.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir