Kütahyalı özel öğrenciler Türkiye şampiyonu oldu

112

Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılan Kütahya Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri, şampiyonluk geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Konya’da düzenlenen şampiyonaya Kütahyalı özel öğrenciler de katıldı. Geçtiğimiz son iki yılın Türkiye şampiyonu olan Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu bu yılda da geleneği devam ettirdi.
Konya Atletizm pistinde düzenlenen ve Türkiye’nin 81 ilinden sporcunun katıldığı şampiyonada Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri Kütahya’yı gururlandıran başarılara imza attı.
Şampiyonda Uzun Atlama Mental Kızlarda Sevimnur Küçüktekinden Türkiye Birincisi, Zeynep Kübra Yalçınkaya Türkiye İkincisi, Aybüke Buhan Türkiye Üçüncüsü, Uzun Atlama Mental Erkeklerde Mert Kurt Türkiye Birincisi oldu. Kurt, 200 Metre Mental Erkeklerde ise Türkiye İkincisi oldu. 200 Metre Mental Erkeklerde Fatih Yaşar Eltimur Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.
Şampiyonada 200 Metre Mental Kızlar Sevimnur Küçüktekinden Türkiye Üçüncüsü, 100 Metre Mental Erkeklerde de Mehmet Çakır da Türkiye Dördüncüsü oldu.
Kütahya şampiyonu Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri 27-28 Mayıs 2024 tarihinde Kayseri’de düzenlenecek olan Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonasına da katılacak.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir