Vali Işın’dan İl Genel Meclisine övgü dolu sözler

238

İl Genel Meclisinin 5 yıllık hizmet süresinin dolmasından dolayı düzenlenen plaket töreninde konuşan Vali Musa Işın, şahsi menfaatlerin bir kenara bırakılarak kamu yararı için birleşen bir meclisle çalışmanın kendisi için şeref olduğunu söyledi.

2019-2024 döneminde hizmet veren İl Genel Meclisinin hizmet süresi tamamlandı. Mecliste görev alanlar için düzenlenen törende İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerine plaketleri Vali Musa Işın tarafından verildi.
Vali Işın, törende yaptığı konuşmasında, parti ayrımı gözetmeksizin tüm meclis üyelerinin Kütahya için azimle çalıştığını belirtti.
Meclisin Kütahya için ne gerekiyorsa birliktelik içerisinde çalıştığını kaydeden Işın, şöyle devam etti: “Her türlü şahsi hesap bir kenara bırakılarak sadece kamu ve Kütahya yararı noktasında hepsi birleşti. Böyle bir meclis ile çalışmak benim için bir şereftir. Çalışma heyecan ve şevkimizi de kamçılamıştır. İnşallah bundan sonra da ilimiz için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İl Özel İdaresi, bütçesi ve yaptığı işlerle birlikte Türkiye’de 10’uncu sırada. Hakikaten hem kamu kaynakları rasyonel bir şekilde kullanılmaktadır hem de bütçemiz büyüklüğü itibarıyla ilimize büyük hizmetler yapmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde ilde yapılmayacak hiçbir iş yoktur. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclisi üyelerimiz olsun hep birlikte olumlu ve yapıcı bir hava var. Bu atmosferin getirisi de Kütahya’ya yansımaktadır.”
İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura da desteklerinden dolayı Vali Işın’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, Vali Musa Işın, İl Genel Meclisi Başkanı Özcura ve meclis üyelerine plaket takdim etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir