Tekdemir;‘En yenisi, en iyisi,
değişimin tek adresi biziz’

259

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, Kütahya’nın makus talihini yenmek üzere yola çıktığını ve değişimin tek adresi olduğunu bildirdi.

Tekdemir, partisi tarafından düzenlenen Belediye Meclis üye adayları tanıtım programında yaptığı konuşmasında, daha önce açıkladığı birçok projenin siyasi rakiplerince uygulanmaya başlandığını savundu.
Güzel bir ekip oluşturarak Kütahya Belediyesini yönetmeye talip olduğunu dile getiren Tekdemir, şunları söyledi: “Yapılacak yerel seçimlerde güzel insanlardan bir ekip oluşturup, Kütahya’ya gerçekten hak ettiği değeri sağlayacak ekibi ve kadroyu sizlere tanıtmak için toplandık. Bizim amacımız Kütahya’mızı gerçekten artık üst düzey bir şehir haline getirip köy ve kasaba olma halinden kurtarmak istiyoruz. Bizi daha önce spor camiasından tanıyanlar olduğu gibi siyaset arenasında da doğru işler yaptığımıza inanarak bize destek olanlar her geçen gün artıyor. Bizler yaptığımız işlerin birçoğunu siyasi rakiplerim zaman zaman eleştiriyor. Ama bu doğru işlerimizin ne kadar yerinde olup olmadığını milletimizin taktirine bırakıyorum. Çünkü söylediğim birçok projenin farklı alanlarda paylaşıldığını ve farklı şekillerde uygulandığını görmek de beni gerçekten çok mutlu ediyor. Projelerimizi eleştirenlerin aynı projeleri uygulamaya geçirdiğini görmek bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu aslında bize gösteriyor. Gelen eleştiriler ve talepler ne olursa olsun biz modernizeyi asla ve asla bırakmayacağız.”
Seçilmesi halinde Kütahya’nın makus talihini değiştireceklerini de kaydeden Tekdemir, şöyle devam etti: “Projelerimizle ilgili yapılamayacağını söyleyenlere, 21. Yüzyılın teknolojisi ile bu çalışmalar aynen ve aynı hızla devam edecek. Biz hep beraber Kütahya’nın artık makus talihini değiştirecek birçok projemizi hayata geçireceğiz. Rakiplerimizin de bu açıkladığımız projeleri gerek büyük pankartlarla açmaları, sanki yeniymiş gibi söylemeleri bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu, ne kadar büyük girişimci ve vizyon sahibi olduğumuzu aslında tüm halkımıza gösteriyor. Biz, yepyeni güzelliklerin olduğu yeni bir Kütahya için aday olduk. Başından beridir söylüyoruz, en yenisi, en iyisi, değişimin tek adresi biziz. Biz bu şehri bu güzel insanlarla beraber artık hak ettiği değere mutlaka kavuşturacağız.”
İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Başkan adayı Tekdemir Belediye Meclis üye adaylarını tek tek tanıttı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir