‘İSRAF VE RANTI BİTİRECEĞİZ’

252

Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Sunar, seçilmeleri halinde israfı ve savurganlığı önleyip milletin parası millete harcayacaklarını, belediyeyi rant ve çıkar kapısı yapmayacaklarını bildirdi.

“İSRAF VE SAVURGANLIĞI BİTİRİP RANTI ÖNLEYECEĞİZ”
Sunar ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında kentteki basın yayın kuruluşlarını da ziyaret etti.
Bu kapsamda gazetemizi de ziyaret eden Sunar, seçilmesi halinde yapacağı bazı çalışmalarından söz etti.
Önceliklerinin israf ve savurganlığı sona erdirip milletin parasını millet için harcayacaklarını dile getiren Sunar, şunları kaydetti: “Bizim belediyecilik anlamında partimizin güzel örnekleri mevcut. Belediyeciliğe yabancı bir parti değiliz. Süleyman Canan gibi bir büyüğümüz Kütahya’ya büyük hizmetler kazandırarak 10 yıl hizmet etti. Yine partimizin merhum genel başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın da bu konudaki düşünceleri ve uygulamaları herkesin malumu. Dolayısıyla biz Kütahya Belediye Başkanı olarak seçilmemiz halinde öncelikli olarak yapmamız gereken işlerden başlayacağız. Belediyede israf ve savurganlık bitecek. Belediye rant ve çıkar kapısı olmayacak. Liyakat ve ehliyet sahibi insanlar işlerin başında olacak. Bu milletin parasını ve hakkını çarçur etmeden çalışacağız.”


“VATANDAŞIN İHTİYACI OLAN PROJELERİMİZ OLACAK”
Bazı sosyal projelerine de değinen Sunar, şöyle devam etti: “Bizim Kütahya’mız için mega, ultra mega gibi tabir edilen ütopik projelerimiz olmayacak. Uygulanabilir, halkımızın ihtiyacı olan çalışmalarımız daha çok ön planda olacak. Örneğin dezavantajlı mahalleler olarak tabir edilen bölgelerde Bilgi Evleri adıyla merkezler açacağız. Bu bölgelerdeki vatandaşlarımızın çocukları bu evlerde çeşitli kurslara katılabilecek, derslerine destek alabilecek. Yine burada kreşler oluşturma hedefindeyiz. Bunun yanı sıra, özellikle son yıllarda toplumumuzun kanayan yarası haline gelen boşanmaların önüne geçebilmek ve aile yapısını korumak adına çalışmamız olacak. Aile Danışma Merkezlerimizle aile kurumunun yanında olacağız.”


“YENİ BİR ŞEHİR PLANLAMASINA GİDECEĞİZ”
Kent merkezinde yaşanan çarpık yapılaşma ve trafik sorunları için de çalışacaklarını da aktaran Sunar, Parmakören sırtları olarak bilinen ve yapılaşmaya uygun olduğu belirlenen alanlarda şehir yapılaşmasını sağlayarak Kütahya’nın deprem riski kaygısını azaltacak projelerimiz olacak. Bütün bunların yanında Kütahya’mız için sayamadığımız birçok çalışmayı ortaya koyarak belediyecilik alanındaki tecrübelerimizi Kütahya’mızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.
Gazetemiz kurucusu Kamil Uludoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sunar’a başarılar diledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir