İTTİFAK SÖYLEMLERİ GÜÇLENDİ

1006

Katıldığı bir programda ittifak sorusu üzerine açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın ifadeleri Kütahya’da ittifak adayı söylemlerini güçlendirdi.

“ADAYLAR İÇİN ÖALIŞMALARIN SONUNA GELİNDİ”

Kent gündemine bomba gibi düşen açıklamada Karakaya, Kütahya için ittifak mı olacak sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in, Başkent Kulisi programına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakının gücünden ve bağlılığından söz eden yerel seçimlerde aday belirlenmesine dar şu açıklamalarda bulundu: “Adaylar için çalışmaların sonuna gelindi. 2019 seçimine benzer bir çalışma ortaya çıkacak. Buradaki temel strateji ne derseniz, bu şu Cumhur İttifakı olarak temel amacımız mevcut belediyeleri muhafaza etmek ve diğer partilerde olan belediyelerden önemli bir kısmını almak.”

HANGİ BELEDİYE HANGİ PARTİDEYSE…

Karakaya’nın açıklamalarında en çarpıcı ifade ise, “Hangi belediye hangi partideyse yine o şekilde devam edilecek” oldu. Bu ifade, bir süre önce AK Parti ve MHP’nin Kütahya’da çatı aday ile seçimlere gideceği yönündeki söylemleri güçlendirir nitelikte. MHP’li belediye başkanı tarafından yönetilen Kütahya Belediyesinin de bu ifadedeki gibi olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir