Dezavantajlı çocuklar şenlikte eğlendi

265

Kütahya’da faaliyet gösteren Asra Umut Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Derneğin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği, Çamlıca Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi.
Dezavantajlı ile yetim çocukların katıldığı şenlikte, birçok etkinlik yapıldı.
Dernek yöneticileriyle çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, gün boyu hoşça vakit geçirerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Dernek Başkanı Serap Öztürk, dernek olarak çocuklara yönelik gerçekleştirdikleri organizasyonlara devam ettiklerini belirtti.
Etkinlikleri genellikle şenlik, piknik gibi programlara katılmaları güç olan çocuklara yönelik gerçekleştirdiklerini dile getiren Öztürk, şunları kaydetti: “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel çocuk şenliğimizi dolu dolu yaşadık. Sabah saatlerinde kahvaltı ile başlayan programımız, çeşitli oyunların oynanması, küçük yarışmaların düzenlenmesi ile devam etti. Gün boyunca çocuklarımızla güzel vakit geçirdik. Programımıza katılan çocuklar ile yakınlarına yemek ve benzeri ikramlarımız da oldu. Çocukların mutluluğuyla bizler de çok mutlu olduk.”
Çocuk şenliği geleneğini sürdürmeyi planladıklarını da aktaran Öztürk, “Çocuklarımızın mutluluğunu gördükçe inşallah bu geleneği sürdürmeyi planlıyoruz. Bu yıl ki şenliğimize yaklaşık 200 çocuk ve yakını katıldı. Bu sayının diğer şenliklerimize artarak devam edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir