“Yeteneklerinizi fark edin, yeteneklerinizi önemseyin ve yeteneklerinizi geliştirin”

821

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Lütfen yeteneklerinizi fark edin, yeteneklerinizi önemseyin ve yeteneklerinizi geliştirin, en az bir yabancı dil öğrenin. Kendinize zaman ayırın. Unutmayın! Zamanın hızla geçtiği bir süreçtesiniz. Üniversitemizdeki alan derslerinizle sakın yetinmeyin. Öğrenci topluluklarımıza mutlaka katılın ve katkı sağlayın. Üniversitemizin size sağladığı sportif ve sanatsal alanlarda kendinizi geliştirin” dedi.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ÖSYM’nin 2023-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Dumlupınar Üniversitesini kazanan öğrencilere hoş geldin mesajı yayımladı.
Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilere mesajında: “Çok uzun zamandır planladığınız, istediğiniz yere, üniversiteye geldiniz. Artık bir üniversitelisiniz. Sizlere bir Rektör olarak değil bir büyüğünüz, bir ağabeyiniz olarak seslenmek istiyorum.
Lütfen yeteneklerinizi fark edin, yeteneklerinizi önemseyin ve yeteneklerinizi geliştirin, en az bir yabancı dil öğrenin. Kendinize zaman ayırın. Unutmayın! Zamanın hızla geçtiği bir süreçtesiniz. Üniversitemizdeki alan derslerinizle sakın yetinmeyin. Öğrenci topluluklarımıza mutlaka katılın ve katkı sağlayın. Üniversitemizin size sağladığı sportif ve sanatsal alanlarda kendinizi geliştirin.
Üniversitede ve özel sektörde yaşamınızı kolaylaştıracak, yaşamınıza katkı sağlayacağına inandığınız bilimsel ve kültürel etkinliklere katılın. Sonra arkanıza yaslanın ve gelecek dört yılı sakin bir şekilde planlayın. Planlarınız adım adım gerçekleşince, inanın çok mutlu olacaksınız.
Okul arkadaşlığı son nefese kadar süren bir arkadaşlıktır. Kendinize iyi arkadaşlar, iyi dostalar edinin. Dostluğun ve arkadaşlığın kıymetini bilin. Bana, hocalarınıza ve yönetici ekibimize her an ulaşabilirsiniz. Bizler sizin uzun yıllardır hayalini kurduğunuz üniversiteyi yaşatmak için ve çağın sunduğu en iyi imkânları sizinle buluşturmak için buradayız.
Unutmayın üniversite sizin ikinci yuvanızdır. Adını Dumlupınar Zaferinden alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesine, hoş geldiniz, safalar getirdiniz” İfadelerini kullandı.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir