Vali Çelik’ten ilçelere veda ziyareti

321

Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Kütahya ilçelerini ziyaret etti.

VALİ ALİ ÇELİK, ASLANAPA’YA VEDA ETTİ
Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Aslanapalılarla vedalaştı.
Aslanapa Belediyesini ziyaret eden Vali Çelik, Belediye Başkanı Gökhan Gürel, meclis üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaştı.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Gökhan Gürel, Aslanapa’ya destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için Vali Çelik’e teşekkürlerini ileterek yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Vali Çelik ise iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederek, ilçede geçirdiği süre boyunca gösterilen misafirperverlikten, samimiyetten ve uyumdan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
ÇAVDARHİSAR’A VEDA ZİYARETİ
Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Çavdarhisarlılarla vedalaştı.
Çavdarhisar Belediyesini ziyaret eden Vali Çelik, Belediye Başkanı Halil Başer, Aizanoi Kazı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Coşkun, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaştı.
Vali Çelik’e teşekkür eden Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, “Aizanoi Antik Kenti için hayal ettiğimiz her şey sizin sayenizde başladı, ilerliyor” dedi.
Vali Çelik, daha sonra Çavdarhisar Evi/Anturia Arkeoloji ve Sosyal Çevre Etiği Okulunu ziyaret ederek kurucu Murat Yıldız ve Çavdarhisarlı kadınlarla vedalaştı.
HİSARCIK’A VEDA ZİYARETİ
Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Hisarcıklılarla vedalaştı.
Vali Çelik, ilk olarak Hisarcık Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam İsmail Tosun, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaştı.
Vali Çelik daha sonra Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve belediye personeliyle bir araya geldi.
Kütahya’dan mutlu ve mahcup duygularla ayrıldığını ifade eden Vali Çelik, “Edilen dualar, temenniler bizi hem sevindiriyor hem de mahcup ediyor. İyi ki meslek hayatıma Kütahya’da başlamışım. Allah bundan sonraki görevlerimizi de hakkıyla, onuruyla yapmayı nasip etsin” dedi.
Vali Çelik’in yönetim anlayışında Kütahya’nın ufkunun açıldığını ve kendisine ilham kaynağı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ise bugüne dek verdiği desteklerden ve Hisarcık’a hizmetlerinden dolayı Vali Çelik’e teşekkür ederek başarılar diledi.
EMET’E VEDA ZİYARETİ
Vali Ali Çelik, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İl Genel Meclisi üyeleri, kamu personeli ve vatandaşlarla vedalaştı.
Birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çelik, emek ve destekleri için teşekkür etti.
EMET’TEN VALİ ÇELİK’E FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI
Emet Belediyesi, Hakkari Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik’e, ilçe ve köylere katkı ve desteklerinden dolayı “Fahri Hemşehri” unvanını verdi.
Belediye meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı” Belediye Başkanı Hüseyin Doğan tarafından Vali Ali Çelik’e takdim edildi.
Vali Çelik, Emet’in gelişimi ve refahı için çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve fahri hemşehrilik unvanını gururla taşıyacağını söyledi.
Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ise Vali Çelik’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Emet halkının güvenini ve takdirini kazanan başarılı bir yöneticiyle çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
DOMANİÇ’E VEDA ZİYARETİ
Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Domaniçlilerle vedalaştı.
İlk ziyaretini Domaniç Kaymakamlığına yapan Vali Çelik, Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle bir araya geldi.
Domaniç’in kendisi için ayrı ve özel bir yere sahip olduğunun altını çizen Vali Çelik, “Hakkâri’de bir kapınız, dostunuz var” dedi.
Vali Çelik, Domaniç’in sahip olduğu değerleri büyütmek için siyasilerden idarecilere, kamu görevlilerine kadar herkesin Domaniç için çalıştığını söyledi.
Domaniç Gazetesi’nin gönüllü turizm elçisi gibi çalıştığına da dikkat çeken Vali Çelik, gazetecilere de ayrıca teşekkür etti.
İl Genel Meclisi üyeleri de Vali Ali Çelik’e Domaniç için hızlı ve etkin çözümler ürettiği, unutulmayacak hizmetlerde bulunduğunu belirterek teşekkür ettiler.
Vali Çelik, daha sonra Domaniç Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve belediye personeliyle vedalaştı.
Ertürk, Vali Çelik’e Domaniç’e hizmetleri için teşekkür ederek yeni görevinde de başarılı çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını paylaştı.
TAVŞANLI’YA VEDA ZİYARETİ
Vali Ali Çelik, Tavşanlı Belediyesi’nin düzenlediği veda programında Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe protokol üyeleriyle vedalaştı.
3 yıllık süre zarfında Kütahya’da her bir bireyin kendi işine odaklanarak taş üstüne taş koyma kaygısıyla çalıştığını gördüğünü belirten Vali Çelik, “Bu durum devletimiz adına mutluluk verici” dedi.
“24 SAAT KÜTAHYA’MIZIN EMRİNDEYİM”
Kütahya’da görev yapmanın ve Kütahyalılara hizmet etmenin onur verici olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Hakkâri’de de bir eviniz var. 24 saat Kütahya’mızın emrindeyim” dedi.
Bir ağabey kardeş ilişkisiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler, Vali Çelik’in hizmet aşkı, sahada halkla iç içe oluşu ve yatırımların takibindeki özverili çalışmalarıyla kendisini farklı bir noktada konumlandırdığını ifade etti.
Vali Çelik’in Hakkâri’ye atanmasının isabetli bir tayin olduğunu dile getiren Güler, “Memleketin güvenlik noktası diye tabir edilen yerlerde güvenilir adamların görev yapması gerekiyor. Bu anlamda Sayın Valimiz orada hem devletimizi hem halkı birebir temsil edecek. Bizlere, ilimize ve ilçemize verdiği değerden dolayı teşekkür ediyor; başarılar diliyorum. Cenabıallah çıkmış olduğu yolda ayağına taş değdirmesin” dedi.
VALİ ÇELİK DUMLUPINAR’IN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU
Vali Ali Çelik, ilçeye katkı ve desteklerinden dolayı Dumlupınar’ın fahri hemşehrisi ilan edildi.
Dumlupınar Belediyesi meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda hazırlanan “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı, Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç takdim etti.
Dumlupınar’ın Vali Çelik döneminde ayrıcalık ve önem kazandığına ve Vali Recep Yazıcıoğlu gibi değerli bir isim olduğuna vurgu yapan Akağaç, destekleri ve hizmetleri için teşekkür etti.
Dumlupınar’ın fahri hemşehrisi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Vali Çelik, “Kurtuluş Savaşı’nın kaderini belirleyen bu kutlu toprakları, tarihle iç içe geçmiş sokaklarını, kahramanlıkları hiçbir zaman unutmayacağım. Dumlupınar adı, yüreğimizdeki bağımsızlık ve vatan aşkının ebedi bir sembolü olarak kalacak” dedi.
ALTINTAŞ’A VEDA ZİYARETİ
Vali Ali Çelik, Altıntaş Kaymakamlığına veda ziyareti gerçekleştirdi.
Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan’a görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Çelik, başarılar diledi.
Bozoğlan, Altıntaş’ta elde edilen başarıların ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu ve Vali Çelik’in liderliği ve yönlendirmelerinin kendisi için büyük ilham kaynağı olduğunu söyledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir