Tavşanlı köy pazarı
vatandaşların gözdesi oldu

783

Tavşanlı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Endüstri Meslek Lisesi karşısına açılan köy pazarı, ilçede yetişen organik tarla ürünlerinin tek merkezde toplanması sayesinde vatandaşların gözdesi oldu.

Tavşanlı köy pazarında, mis kokulu pembe domates ve kavunlar başta olmak üzere her türlü taze ürünü bulmak mümkün.
Vatandaşların köy ürünlerini haftanın her günü açık olan tek merkezde bulmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Köy pazarımız, ilçemizin tarımına da önemli katkılar sağlıyor. Pazarda, çiftçilerimiz ürünlerini doğrudan tüketicilere satarak daha yüksek gelir elde ediyor. Vatandaşlarımız ise taze ve sağlıklı ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Bahçesinde, tarlasında üreterek buraya getiren halkımıza alış verişlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi
Köy pazarında alışveriş yapan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Pazardan Kışlademirli kavunu ve Beyköy domatesi alan Mehmet Yılmaz, “Pazardan çok memnunum. Köy ürünleri pazarda satılan meyve sebzelere benzemiyor. Her türlü taze ve sağlıklı ürünü burada bulmak mümkün. Fiyatlar da uygun. Pazarı açan Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir