Tavşanlı’da Aile Destek Merkezi Açıldı

380

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen Tavşanlı Aile Destek Merkezi (ADEM) dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Tavşanlı Aile Destek Merkezi (ADEM) dualar eşliğinde hizmete açıldı. Çukurköy Mahallesi’nde bulunan ve geçmişte Nazmi Sarı İlkokulu olarak kullanılan binada tören düzenlendi.
Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, protokol mensupları ve daire müdürlerinin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, merkezin Tavşanlılı hanımlara hayırlı olmasını dileyerek ilk etapta dikiş nakış ve çini sanatına ilişkin kursların başlatıldığını duyurdu.
Çukurköy’deki merkez kadınlara toplumsal alanda karşılaşabilecekleri sorunların aşılması yada beklentilerin karşılanması konusunda eğitimler verecek. Emniyet, Diyanet İşleri, Baro, Sağlık kuruluşları gibi kurumlar burada sık sık toplantılar düzenleyerek kadınlarla biraraya gelecek.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir