Çelik; “Kütahya’nın bu tür
gelişmelere ihtiyacı var”

295

“Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi hakkında bilgi alan Vali Ali Çelik, “Kütahya’nın bu tür gelişmelere ihtiyacı var. Sürdürülebilirlik, markalaşma, standartlaştırma ve paydaşlar arası iş birliği çok önemlidir” dedi.

Vali Ali Çelik, Kütahya’da çini sektörünün tasarım, üretim, standardizasyon ve pazarlama konularında ilerlemesini ve ürünlerin yerel ve uluslararası pazar payının artırılmasını amaçlayan “Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi hakkında bilgi aldı.
Vali Çelik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında uygulanan, Kütahya Belediyesinin faydalanıcısı olduğu projenin ayrıntıları hakkında bilgi almak üzere Kütahya Belediyesi Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Zenci, proje koordinatörü Uğur Taşkın ve diğer proje paydaşlarıyla bir araya geldi.
Kütahya’nın bu tür gelişmelere ihtiyacı olduğunu belirten Vali Çelik, sürdürülebilirlik, markalaşma, standartlaştırma ve paydaşlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir