Ahmet Tekdemir aday gibi konuştu

2428

Kütahyalı iş adamı ve Kütahyaspor önceki dönem kulüp başkanlarından Ahmet Tekdemir, Kütahya Belediye Başkanlığı için İYİ Partiden aday adaylığını açıkladı.

“BU KÜTAHYA BİZİM, SORUNU BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİNİ DE BİLİYORUZ”
2024 yılının Mart ayında yapılması planlana yerel seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık açıklaması Ahmet Tekdemir’den geldi.
Tekdemir, teşkilat başkan ve mensupları ve basın mensupları bir araya geldiği toplantıda İYİ Partiden Kütahya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu bildirdi.
Tekdemir, toplantıda yaptığı açıklamada, Kütahya’nın birçok güzelliğinin yanında birçok sorununun olduğunu savunarak şunları söyledi: “Güzelliklerin yanında çok büyük kentsel sorunları olan, insanlarının ekonomik sıkıntılarla zorluklarla mücadele ettiği, emekli maaşına ve asgari ücretle yaşamaya mecbur bırakılan, gençlerin iş bulmakta zorlandığı, spor, sağlık ve sosyal yaşantısında birçok eksikliği olan bir Kütahya’mız var. İşte bu sorunları bilen, yaşayan birisi olarak aday adayı oluyorum. Kütahya’mın sosyal ve ekonomik sorunlarını önemli ölçüde azaltacak, Kütahyalı hemşehrilerimizi heyecanlandıracak, küçükten büyüğe her yaştan hemşehrimize yönelik çok önemli projelerle karşınıza çıkacağız. Bu Kütahya bizim. Sorunu biliyoruz, çözümlerini biliyoruz. İnsanını dinleyen, derdiyle dertlenen, çözüm üreten, bürokrasi bataklığına gömülmeyen hizmet odaklı bir anlayışla aday adayı oluyorum.”


“ESKİŞEHİR ÖZLEMEYEN BİR KÜTAHYA YAPACAĞIZ”
Kütahya’nın sorunlarını daha önceden tespit edebilmek için aday adaylığını erken açıkladığını da dile getiren Tekdemir, şöyle devam etti: “Genel merkezimizden onay gelmediği sürece biz resmi adayız diyemeyiz ama gerek il başkanımız, gerek merkez ilçe başkanımız ve teşkilat üyelerimizle beraber aday adaylığımızı erken açıklamamızın nedeni Kütahya’mızı mahalle mahalle, sokak sokak gezip sorunları net bir şekilde ortaya koyabilmek, araştırma geliştirme ve proje faaliyetlerimizi yapabilmek içindir. Bütün teşkilatlarımızla birlikte Kütahya’yı gerçekten şaha kaldıracak, ekonomik ve sosyal anlamda çok daha fazla imkanları olan, Eskişehir’i özlemeyen bir Kütahya yapacağız. Bunun için heyecanımız ve inancımız var. İnşallah arzu ediyoruz ki Kütahya hak ettiği gerçek değeri elde etsin.”


“HALKIMIZ MEMNUNSA AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETMESİ LAZIM”
Kütahya’nın bir değişime ihtiyacı olduğuna da vurgu yapan Tekdemir, “Çiniler diyarı, evliyalar şehri Kütahya, bakıyorsunuz ekonomik ve sosyal olarak çok geri kalmış bir şehir. İhtiyaçları çok fazla olan bir şehiriz. Ama biz siyasetçi yetiştiremediğimiz için ve mevcut siyasetçilere de Kütahya’ya katkı sağlattıramadığımız için mevcut durumumuz bu. Halkımız yaşadığımız durumdan memnunsa aynı şekilde devam etmesi lazım. Ama insanlarımız yaşadığı yerlerde daha iyi hizmet almak istiyorsa mutlaka değişime ayak uydurmalı. İnsanlarımızın düşündüğünden çok daha büyük projelerimiz var. Yakında açıklayacağımız projelerimiz Kütahya’nın hayatına hayat, heyecanına heyecan katacak projeler. Yüreklere dokunacak projelerimiz olacak. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


“İYİ PARTİ BELEDİYECİĞİNİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ”
Toplantıda konuşan İl Başkanı Nurhan Sunel de, gündemi değerlendirdi. Ekonomik sıkıntılardan söz eden Sunel, Kütahya’nın hak ettiği değeri alamadığından, Kütahya’nın ege bölgesinin en büyük köyü haline geldiğini ileri sürdü. Sunel, 2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İYİ parti belediyeciliğinin nasıl yapıldığını göstermek için belediye seçimlerini kazanmanın kendilerine nasip olmasını temenni etti.


AHMET TEKDEMİR BİYOGRAFİSİ
1971 yılında Kütahya doğumlu olan Ahmet Tekdemir üniversite mezunu olduktan sonra askerlik vazifesini yaptı. Sonrasında 1993 yılında Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına memur olarak atandı. 2005 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Tekdemir 2010 yılında devlet memuriyetinden kendi isteğiyle istifa ederek ticari hayata atıldı. Daha önce Kütahyaspor kulüp başkanlığı görevini yürüten Tekdemir, halen kadınlar 3.liginde mücadele veren 1922 Dumlupınarspor Kulübü Başkanlığı görevini yürütüyor.
Halen İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı Divan Kurulu Üyeliği ve il ARGE başkanlığı görevini de yürüten Tekdemir, ticaretle uğraşıyor.
Tekdemir evli ve 3 çocuk babası.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir