AK Parti 24 Temmuz’u unutmadı

377

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, basının son yüzyıldan bu yana modern dünyanın önemli bir yere sahip olduğunu, Kütahya basınının şehrin menfaatleri doğrultusunda çalıştığını bildirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
Önsay, parti binasında yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Basın son yüzyıldan beri modern dünya içerisinde önemli bir yere sahip gerek toplumsal beklentilerin, ihtiyaçların değerlendirilmesi, gerekse hükümet, iktidar açısından yapılan faaliyetlerin halka duyurulması, iletişimin iktidar, yöntem açısından doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi adına çok önemli bir işlevi var. Bütün bu faaliyetleri bu noktada daha farklı şekilde hareket edip, bir şekilde algı operasyonu denilen, bir takım hususlara girişen basın grubu da olabiliyor. Burada meseleyi doğru yapan, toplumun faydası için Türkiye’nin, şehrin gelişmesi adına kendi üzerine düşeni yapan bütün basın mensuplarına teşekkür ediyorum.”
Önsay, Türkiye yüzyılı bağlamında, ulaşmak istediği hedefler olduğunu vurgulayarak bu noktada ortaya koyacakları yol haritasında basının çok önemli işlevler yükleneceğini de sözlerine ekledi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, basının doğru yapıldığında tüm halkın hem sesi hem kulağı olduğunu vurgulayarak iyi niyetli bir şekilde memleketin faydasına olan her türlü işlerde gazetecilerle birlikte olduklarını belirtti.
Milletvekili Demir, “Basın bazı gerçekleri vatandaşlara gösterdiği gibi şehri yöneten ilçe başkanından, il başkanından, belediye başkanından, milletvekillerine varıncaya kadar aslında hepsinin gözü kulağı. Önemli olan memleketin faydasına olan işlerde basının pozitif davranmasıyla halkın içerisindeki huzuru da, halka gelecek hizmetleri de yönlendirilmesidir. Siyasiler ne yaparsa yapsın basın vasıtasıyla halka duyurmadıktan sonra yapılanların hiç birisinin bir anlamı yok. O yüzden basın bizim için önemli, yaptığınız iş bizim için önemli, yaptığınız sizin açınızdan ne kadar kutsalsa bizim içinde o kadar kutsal çünkü halka hizmeti en iyi duyuran sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, basın mensuplarının büyük bir sorumlulukla çalıştığını belirtti.
Doğru bilginin bir şekilde vatandaşa ulaşması anlamında çok önemli bir vazifeyi icra ettiklerini kaydeden Bayırcı, “Biz Kütahya’da hakikaten çok ciddi samimi bir ilişki içerisindeyiz Kütahya basınımızdan bu anlamda çok memnunuz Kütahya’mızın problemlerinin bize ulaşması, problemleri tespit etmemiz açısından, basınımızın kıymeti, değeri çok yüksek. Rabbim toplantımızı hayırlara vesile eylesin sonuçları itibari ile de olumlu sonuçlar getirmesini diliyorum. Hepinizi tekrar saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.
Önsay ve milletvekilleri daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir