Tavşanlı Belediyesi Robot Yarışması’nda öğrencilere 30 bin TL ödül dağıtacak

338

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Fen Lisesi Müdürü Hacer Bozat arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde ortaokul ve lise kategorisinde ilk 3’e giren öğrencilere hediyeler verilecek. Para ödülünün takdim edileceği yarışmaya Tavşanlı Belediyesi 30 bin TL katkı sunacak.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçede Fen Lisesi sayesinde giderek profesyonelleşen bir robot yarışmasına şahitlik etmekten gurur duyduklarını söyleyerek her zaman eğitimin ve öğrencilerin yanında olduklarını kaydetti.
İmzaların atılmasından sonra Başkan Mustafa Güler, Okul Müdürü Hacer Bozat ve Müdür Başyardımcısı Özay Ünal, eğitim sistemi ve Tavşanlı’nın eğitimdeki yeri hakkında sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.
Tavşanlı Belediyesi geçtiğimiz yıllarda organize edilen yarışmalara da destek vermiş, Fen Lisesinde 2019 yılında açılan Robotik Laboratuvarın tüm fiziki gereksinimlerini karşılayarak gençlerin eğitimine sunmuştu.
Yarışmaya başvurularda başladı. Öğrenciler ve eğitimciler yarışma şartnamelerine 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’nin resmi internet sitesinden ulaşabilecek.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir