Aşiyan Ajans Tanıtıyor

350

Kütahya ve il dışında düzenlediği organizasyonlarla Kütahyalı hemşehrilerimizi buluşturan Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, il dışında görev yapan Kütahyalı hemşehrilerimizi tanıtıyor.
Feyzullah GAYRET
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü

1968 Kütahya Doğumludur. İlköğrenimini Evliya Çelebi İlkokulunda, Orta Öğrenimini Kütahya İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlayan Feyzullah Gayret “Yeni Çağ Tarihi” bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır. Feyzullah Gayret 24 Yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışmış olup, bazıları; 2004-2012 tarihleri arası Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arasında Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Görevlerinde bulunmuştur.
2015 Yılı Temmuz ayında Kredi Yurtlar Kurumuna İl Müdürü olarak atanan Feyzullah GAYRET, 3,5 Yıl Kredi Yurtlar Kurumunda görev yaptıktan sonra, 02 Ocak 2019 tarihinde Gençlik ve Spor Kütahya İl Müdürü olarak atanmıştır. 2 yıl süren Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden sonra 3 Aralık 2021 tarihinde Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanmıştır.
Evli ve 2 çocuk babası olan GAYRET, iyi derecede Arapça bilmektedir.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir