Başarılı sporcular ödüllendirildi

2261

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Sporun Enleri’ ödül töreni düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Sporun Enleri’ ödül töreni, Kütahya Gençlik Merkezi’nde düzenlendi.
Ödül törenine; AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Tahir Emre Can, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, spor kulübü yöneticileri ve sporcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“SPORA DESTEK KONUSUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Ödül töreninde ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular ile yılın en başarılı sporcuları ödüllendirildi. Dereceye giren sporculara ödüllerini veren Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, “Spora destek ve tesisler konusunda, Kütahya Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yaklaşık 3 buçuk yıldır görevdeyiz. İlk göreve geldiğimizde spora özellikle ağırlık verdik. Salon sporları dahil olmak üzere 14 branşı bünyemize kattık. Bünyemizde yaklaşık 2 bin sporcumuz var. Bu arkadaşlarımız Kütahya Belediyespor adı altında mücadelelerini veriyor. Hepsi de ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyorlar. Şehrimizin takımı Belediye Kütahyaspor’umuz da üçüncü ligde mücadele ediyor. Belediye Kütahyaspor’un da bünyesinde altyapı akdemimiz var. Çeşitli kategorilerde yaklaşık 800 sporcumuz Belediye Kütahyasporda. Amatör spora ve spor kulüplerine olan desteğimiz her geçen sene artarak devam ediyor. İlk yılımızda 90 bin lira olan katkımızı ikinci yıl 200 bin, üçüncü yıl 400 bin, bu yıl da 600 bin liraya çıkarmanın mutluluğu içindeyiz. Bugünü düzenleyen yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum, ödül alacak sporcularımızı ve kulüplerimizi tebrik ediyorum. Sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ SPORCULARI BÜYÜK TAKIMLARA VEREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Ödül töreninde konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Belediye Kütahyaspor’a desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve Kütahya Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Son 3 yıldır belediyemiz bu anlamda çok iyi çalışmalar yapıyor. Bu sene de göreceksiniz Belediye Kütahyaspor’umuz ikinci lige çıkacak. Önümüzdeki dönemde de daha büyük bir ivmeyle ve kendi yetiştirdiğimiz sporcuları büyük takımlara vererek yolumuza devam edeceğiz. Ödül alacak sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir