“Benim Peygamberim” Mektup ve Naat Yazma Yarışması Ödül Töreni yapıldı

409

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyayı teşriflerinin yıldönümü vesileyle Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen Mevlit Kandili ve ortaokullar arası mektup yazma ile liseler arası naat yazma yarışmasının ödül töreni yapıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; şiirler, Peygamberimizin özelliklerini anlatan konuşmalarla devam etti. Çeşitli video sunumlarının da yer aldığı programın sanatçı konuğu Hakan Taha, birbirinden güzel parçalar seslendirerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Programın sonunda ise ortaokullar arası mektup yazma ve liseler arası naat yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Her iki kategori için de birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın, üçüncülere gram altın dördüncü ve beşincilere de beş yüz lira ödül verildi.
Yarışmanın jüri üyeliğini DPÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersen Ersoy, Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Musa Çelik ve Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Züleyha Özbay Bilgiç yaptı.
Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesinin hazırladığı programa; Vali Yardımcısı Mustafa Güney, DPÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Millî Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Zorlu ve Mustafa Topuz, DPÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Özdoğru, Kütahya Eğitim Bir-Sen 1 No.lu Şube Başkanı Fatih Köse, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir