Şampiyonluğa emin adımlarla

2479

Evinde Yomraspor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, 3-2’lik skorla şampiyonluk yolunda tam yol ilerlemesine devam etti.
TFF Misli.com 3. Lig 2. Grup 29.Haftada mücadele eden, Belediye Kütahyaspor kendi evinde Yomra Spor’u konuk etti.
Dumlupınar stadında oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor Osman Mert Göktepe, İsmail Kayalı, Ömer Yanık, Alihan Aydın, Emrah Dağ, Enes Nalbantoğlu, Tuncay Fındıkçı, Güven Güneri, Ahmet Üner, Erdi Taşkent, ve Alican Tez ile çıktı.
Dumlupınar Stadyumunda Yomraspor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, 90 dakika boyunca etkili oyunu ile rakibine üstünlük kurdu. Karşılaşmanın 24. dakikasında Enes Nalbantoğlu’nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 kapattı.
Mavi şimşekler karşılaşmanın ikinci yarısında da gol arayışına devam ederken, dakika 63’te Alihan’ın penaltıdan attığı golle, dakika 69’da Tuncay’ın asistini Güven Güner’i sert şutuyla gole çevirdi.
90 dakikada gol arayışı sonuçsuz kalan Yomraspor uzatma dakikalarını fırsata çevirdi. 90+2’de Yomrasporlu Hayri Mert takımının ilk golünü kaydetti. Dakikalar 90+4’ü gösterirken Yomraspor bir gol daha attı. Mert Miraç’ın golü ile skor 3-1 iken 3-2 oldu.
Karşılaşma Belediye Kütahyaspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR:
İkinci yarının 59.dakikasında Belediye Kütahyaspor oyuncu değişikliği yaparak Enes Nalbantoğlu çıktı yerine Enes Gök girdi. Etkin ve baskılı futbolunu sürdüren Belediye Kütahyaspor,maçın 63.dakikasında Alican Tez’in penaltıdan attığı gol ile skoru 2-0 yaptı.
Maçın 65.dakikasında Yomraspor oyuncu değişikliğine giderek Doğukan ve Ahmet çıktı yerine Hayri Mert ve Cihat girdi. Dakika 69 da Belediye Kütahyaspor, Tuncay’ın asistini Güven Güner’i sert şutuyla gole çevirdi.
Maçın 75.dakikasında oyuncu değişikliği yapan Belediye Kütahyaspor Alihan Aydın çıktı yerine Adem Hakan girdi.
Karşılaşmanın son dakikalarına yaklaşırken dakika 82 de oyuncu değişikliği yapan Belediye Kütahyaspor, Alican Tez ve Güven Güneri çıkarak yerlerine Bora ve Hazarhan girdi.
Uzatmalara giden karşılaşma Yomraspor’un 90+2 de Hayri Mert’in attığı golle skoru 3-1 yaptı. Son dakikalarda hanesinde daha fazla puan görmek isteyen Yomraspor etkili oynayarak 90+4 de Mert Miraç’ın golü ile skoru 3-1 den 3-2 ye getirdi.
TFF Misli.com 3. Lig 2. Grup da mücadele eden Belediye Kütahyaspor, 29. Haftada karşılaştığı Yomraspor’u kendi evinde 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla yola devam dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir