Yoncalı için yapı ruhsatı imzalandı

2507

Yoncalı’daki 25 dekarlık Kütahya Belediyesine ait arsanın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisi ile başlayan, 3 adet futbol sahası yapımına ilişkin, yapı ruhsatını Belediye Başkanı Alim Işık imzaladı.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Yoncalı’da Kütahya Belediyesine ait 25 dekarlık arsanın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisi ile başlayan ve kamu kaynakları ile yapılacak olan Yoncalı Şifa Kent Projesinde yer alan spor tesislerinin yapı ruhsatını imzaladı.
Başkan Işık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “30 Mart 2021, bugün tarihi itibariyle, Kütahya Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, 15 Mart 2021 tarih ve 244 bin 642 sayılı yazısına istinaden, Yoncalı’da bir nizami, iki tane de antrenman sahası olacak şekilde 3 adet futbol sahasının yapımına ilişkin yapı ruhsatını imzalıyorum.
Şuandan itibaren artık yapım işine başlanabilecek duruma geldik. Şehrimize hayırlı olsun. İnşallah Yoncalı’da ihtiyaca binaen ilave antrenman sahalarını da çoğaltıp, futbol takımlarının kamp merkezi haline dönüştürülmesine yönelik projemiz, Valiliğimizin ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın, özellikle de Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün de katkılarıyla gerçeğe dönüşmüş olacak. 25 dekarlık Kütahya Belediyesine ait arsanın tahsisi ile başlayan bu süreçte, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir