Özel İdare salgında da çalışmalara devam etti

762

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, toplumun büyük bir bölümünü etkileyen salgın sürecinde İl Özel İdaresi olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve ödeneklerde azalma olmadığını bildirdi.
Yılmaz, gazetemize yapmış olduğu nezaket ziyaretinde İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Yaşanan salgın sürecini değerlendiren Yılmaz, şunları söyledi: “Süreç genel olarak bazı sıkıntılar can kayıpları oldu, iş kayıpları oldu. Bizde kurumsal olarak Özel İdare de teknik arkadaşlara evden çalışma imkanı tanındı. Bu süreçte rahatsızlanan arkadaşlar haricinde bizim ne performansımızda ne de programlarımızda bir düşüş yaşamadık. Ödeneklerimizde de bir azalma olmadı. Süreci bütün çalışanlarımıza disiplinli bir şekilde izah etmeye çalıştık. Birim müdürlerimiz olsun, teknik arkadaşlarımız olsun onlarda üstün bir gayret sarf ettiler. Hem çalıştılar hem de süreçte pandemi kurallarına çok dikkat ettiler. Halende dikkat etmeye devam ediyorlar. Sürecin içinde başarılı gidiyoruz. Yaptığımız işler de de daha önceki programlarımızda ve ya 2020 yılında hedeflediklerimizden geri kalmadık.”
Belirlenen kurallara uyulması halinde salgının seyrinin azalacağını da aktaran Yılmaz, şöyle devam etti: “Toplum olarak birlikte biraz özen gösterilse halkımız, çalışanlarımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarsa bahara daha umutlu bakıyoruz. İnşallah aşılama devam ederken bahar gelirken havaların ısınması da bir avantaj vatandaşlarımız açık alanlarda temiz havalarını alarak, evlerini daha sık havalandırarak atlatacağımızı düşünüyoruz güçlü bir dayanışma ile. Her şeye rağmen kurallara uymanın hayatımızın ne kadar değerli olduğunu, büyük bir özgürlüğe sahip olup da kıymetini bilmediğimizi anlamış olduk. Ülke olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum, diğer büyük ülkelerin çaresiz kalıp çöktüğünü, yaşlısına sahip çıkmadığını görüyoruz. Bir nevi ikinci sınıf gibi gördüklerini her ne kadar dile getirmeseler de biz bunu müşahede ettik. Ama biz ilk önce baştan beri Dünya Sağlık Örgütü yaşlıları korumak adına Türkiye’yi takdir ediyor, inşallah en kısa sürede atlatacağız.”
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir