Başkan Işık; “Mahallelerin sorunlarını çözeceğiz”

513

Başkan Işık; “Görev dönemimiz sonunda her mahallemizin bugüne kadar çözülmemiş olan birçok sorununu çözerek şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olmasını sağlayacağız” dedi.
Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Belediyesi’nin Andız Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaları inceledi.
İlk olarak Kütahya Belediyesi’nin Andız Mahallesi’nde devam eden Sosyo Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Işık, çalışmaları yürüten ekipten bilgi aldı.
Saha ziyaretleri kapsamında düzenlenen programda Andız Mahallesi’nde oturan vatandaşlar ile sohbet edip onların talep ve önerileri de dinleyen Başkan Işık; “Hem Andız Mahallemiz hem de Geven Mahalle sakinlerimizin talepleri ve içinde bulunduğumuz çalışma programı kapsamında bugün buradayız. İnşallah görev dönemimiz sonunda her mahallemizin bugüne kadar çözülmemiş olan birçok sorununu çözerek şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olmasını sağlayacağız. Çalışmalarımızın şehrimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Vatandaşların toplantı, düğün gibi etkinliklerde kullanabileceği Kütahya Belediyesi Andız Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi’nde; 200 m2 Düğün Salonu, 10 m2 Gelin Hazırlık Odası, 12 m2 Mutfak ve 12 m2 Muhtarlık Odası gibi kullanım alanları yer alacak.
Başkan Işık, daha sonra Andız ve Geven Mahallesi Muhtarları ile Andız Mahalle Muhtarlığında bir araya gelip muhtarlarla 2021 yılı çalışma planı hakkında görüştü.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları Belediye Başkanı Alim Işık’a ziyareti sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir