İş makineleri kullanımı eğitim belge töreni

952

Kütahya Belediyesi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirilen İş Makineleri Kullanımı Eğitiminin belge töreni gerçekleşti.
Kütahya Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleşen iş birliği protokolü çerçevesinde toplamda 8 çeşit iş makinesi türü için Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 11 farklı kursta 85 kursiyere eğitim verildi.
85 KURSİYER BELGE ALDI
11 Kurs programında 85 kursiyerin belge aldığı törende katılımcılara hitap eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık;
“Belge almaya hak kazanan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sadece belgeyi almak yetmiyor. Şehrimize hizmet etmek hepimizin boyunun borcu ve milletimiz en iyi hizmete layık. Belediye personelimizin bu tür belgelerle donatılarak daha bilinçli hizmet vereceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun, ifadelerini kullandı.
Tören kurslarda başarılı olan kursiyerlere başarı belgelerinin verilmesi ile sona erdi.
Kütahya Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlenen törene; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yakup Karanfil ve Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Ok katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir