Erbaş: Yatırımcıları Zafer OSB’ye bekliyoruz

1023

Türkiye Büyük Millet Meclisinde söz alan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, yatırımcıları Zafer Organize Sanayi bölgesine davet etti.
Özellikle savunma sanayi yatırımcıları için alanın çok uygun olduğuna vurgu yapan Erbaş; “ Zafer Organize Sanayi Bölgesi, 6000 dönüm arazi ürerine kuruludur. Zafer Organize Sanayi Bölgesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alt yapısı yapılması şartı ile yatırımcıya açık hale gelmiştir. Zafer Organize Sanayi bölgesinden Hızlı tren geçecektir. Zafer Havalimanının yanı başındadır. Özellikle Savunma Sanayisi için iş yapmak isteyen firmaları bölgeye bekliyoruz.” dedi.

“ETİ MADEN TAŞIMA İHALESİ GÖZDEN GEÇİRİLSİN”
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Emet Bor İşletme Müdürlüğü taşıma ihalesinin yeniden gözden geçirilmesini de talep eden Erbaş, “Emet ve Hisarcık bölgesinde bulunan Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Emet Bor İşletme Müdürlüğünde taşıma ihalesi yapılmıştır. Şeffaf yapıldığını inandığımız bu ihalenin bir temizlik firmasına verilmesini anlamakta güçlük çekiyoruz. Muammer bedelin %35 altında yapılan bu ihalenin tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir