Motivasyon Otobüsü’nde Seminer

1103

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunun akademisyenlerinden Öğr. Gör. Kudret Armağan, Motivasyon Otobüsü’nde seminer eğitimleri veriyor.
DPÜ Simav Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Gör. Kudret Armağan, seminerle eğitim konusunda bir ilke imza attı.
Simav Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilerek, seminer vermek üzere hazırlanan Motvasyon Otobüsü öğrencilerin ilgi odağı oldu.
Motvasyon Otobüsü ilk kez Simav’a bağlı Hisarbey İlkokulu ve Ortaokulunda uygulanan projeye tüm öğrenciler katıldı. Motivasyon Otobüsü’ne alınan öğrenciler, kendilerine verilen balonlara tüm streslerini doldurup şişirdiler, stres dolu balonlar patlatılarak seminerde ilk motivasyon sağlandı.
Hayatın tüm evrelerinden örneklerle geçen otobüsteki seminer oyunlar ve eğlencelerle son buldu. Öğr. Gör. Kudret Armağan, semire sonunda öğrencilere pamuk helva dağıttı.
Kırsal kesimdeki öğrencilere yönelik uygulanan Motivasyon Otobüsü seminerleri hakkında bilgi veren Armağan, “Motivasyon Otobüsü: Motibüs olarak kırsal kesimde yaşayan öğrencilerimizi sınıf atmosferinden alıp, Motibüs içerisinde yeni bir heyecanla, yeni bir yolculuğa çıkarmak istiyoruz. Bu onların hayatlarında iz bırakacak bir proje. Bu projeyle, kendilerine olan inançları ve çevresiyle olan etkileşimleri daha artacak, algıları yükselecek ve çevresindeki gördükleri her şeye merakla bakacaklar. Eminim ki, hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacak” dedi.
Hisarbey Ortaokulu Müdürü Necati Albayrak, “Bugün, Simav Meslek Yüksekokulu hocamız Kudret Armağan’la Türkiye’de ve dünyada ilk defa yapılan otobüste motivasyon seminerini yaptık. Öğretmenlerim ve öğrencilerim adına Kudret hocamıza çok teşekkür ediyorum. Otobüste motivasyon seminerinin, Türkiye genelinde yapılmasını istiyoruz. Çok güzel bir etkinlik. Özellikle taşımalı eğitimi olan okullarda bu etkinlik çok güzel yapılabilir” dedi.
Hisarbey Ortaokulu öğrencilerinden Esma Kaygusuz, “Bugün, Simav’daki üniversiteden Kudret hocamız motivasyon otobüsünde bize seminer vermeye geldi. Hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Öğrenci Elif Naz Alican, motivasyon otobüsünde aldıkları seminerden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti. Bir diğer öğrenci Eylül Kul, motivasyon seminerinde anlatılanlardan ve derslerden memnun olduklarını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir