Kütahya Ülkü Spor başarıdan başarıya koşuyor

2323

Kulüp başkanlığını Doç.Dr.Aydın Şentürk’ün yaptığı Kütahya Ülkü Spor Kulübü 2018-2019 yılı faaliyetlerine çok hızlı bir giriş yaptı.

Eylül 2018 yılında faaliyetlerine başlayan Kütahya Ülkü Spor kulübü kısa bir sürede büyüdü.

Kulüp çalışmaları hakkında bilgi veren Şentürk, şunları kaydetti: “2018-2019 sezonunda Kadınlar Bayan Hentbol takımı bölgesel lige katılarak büyük başarı gösterip 2.lige terfi final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Yine U14 Bayan Basketbol takımımız Türkiye Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. U16 ve U18 Kadınlar Basketbol takımlarımız grup müsabakalarına katıldı, Atletizm takımımız 5 Türkiye derecesi, Muaythai takımımız Türkiye şampiyonasında derece yaptı, badminton takımımız başarılı bir sezon geçirdi İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. İl faaliyetlerinde bu dallarda birçok başarı kazandılar. Kulübümüz 400’ü aşkın aktif lisanslı sporcu ile yoluna devam etmektedir. Amacım Kütahya Gençliğine sportif manada hizmet etmektir. Kulübümüzde emeği geçen tüm antrenör ve sporcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.” Kulübün yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor; İş adamı Yücel Erim, Avukat Edip İlkay Sunay, Memur Ömer Öner, Dr.N.Emir Ekinci, Antrenör Hüseyin Maraşlı ve Antrenör Burak Emeksiz. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir