Başkan Işık görevde

1403

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık önce mazbatasını sonra da görevi devraldı. Işık mazbata töreninde yaptığı konuşmasında, “Kimse tereddüt etmesin biz Kütahya’nın abisi olmaya, Kütahya’ya yeni istihdamlar kazandırmaya ve Kütahya’mızın hak ettiği yere taşımaya geliyoruz” derken görevi devreden Saraçoğlu da Işık’ı tebrik ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.
“KÜTAHYA’MIZ ÖZLEDİĞİMİZ
YERE GELECEK”
Kütahya Adliyesi’ndeki törende, Işık’a mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Yusuf Hatip verdi.
Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya için hazırladığı projeleri hayata geçirmek için çalışacağını söyledi.
Kütahya’ya katkıları olan eski belediye başkanlarına teşekkür eden Işık, “Kimse tereddüt etmesin. Biz Kütahya’nın abisi olmaya, şehrimize yeni istihdamlar kazandırmaya ve şehrimizi hak ettiği yere taşımaya geliyoruz. O nedenle bize oy veren vermeyen kim olursa olsun çalışanımız ya da dışarıdaki vatandaşımız huzur içinde bir Kütahya’da yaşayacaktır. Herkes rahat olsun. İnşallah Kütahya’mız hepimizin özlediği yere çok kısa sürede gelecektir. Kütahya hepimizin ortak mekanı olduğuna göre herkesin birikimini gönül rahatlığı ile bizimle paylaşabileceği bir ortam hazırlamak istiyoruz. Bugüne kadar da görev yapmış olan tüm Belediye Başkanlarımıza rahmetli olanlara Allah’tan rahmet diliyorum, yaşayanlara da uzun ömürler diliyor ve teşekkür ediyorum. Çünkü her çivi çakan burada bir sonrakinin işini kolaylaştırmıştır. Bizden önce Kütahya’mızda görev yapan tüm Belediye Başkanlarımıza yaşayan özellikle Canan’a, İça’ya ve Saraçoğlu’na huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ondan öncekilere de Allah rahmet eylesin diyorum. Bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.” dedi.
TEKBİRLERLE BELEDİYEYE GELDİ
Daha sonra partililerle birlikte tekbirler eşliğinde Atatürk Bulvarı’ndaki Kütahya Belediye Başkanlığı hizmet binasına gelen Işık’ı, önceki belediye başkanı Kamil Saraçoğlu karşıladı.
Saraçoğlu, Işık’ın kente güzel hizmetler yapacağına inandığını dile getirdi.
Konuşmaların ardından Saraçoğlu, Işık’a çiçek takdim ederek, görevi devretti.
Törende, parti rozetini çıkararak MHP İL Başkanı Ferhan Yıldırım’a teslim eden Başkan Işık, “Bundan sonra herkesin başkanıyım. Bize oy versin vermesin herkese eşit şekilde hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir