“Üniversitem İçin Bir Fikrim Var “ Projesi

1167

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, insanların üniversitenin karar mekanizmalarına entegre olabilmeleri için 3 farklı proje tanıttı.
Rektör Kavuncu 3 farklı proje olan “Üniversitem için bir fikrim var”, “Sizi Dinliyoruz” ve “Üniversitemizin Yarınlarına Birlikte Karar Verelim’’ projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Üniversiteler kentlerin aydınlık yüzleri, ülkenin gelişmesi ve büyümesi için temel yapı taşlarıdır. Yeni Üniversite kültürü bilgiyi üreten, ürün ve hizmete dönüştüren, yüksek standartlarda eğitim veren, nitelikli ve kapsamlı hizmet sunan, bölgesine, ülkeye katkı sağlayan bir anlayışı kapsamaktadır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi olarak yeni Üniversite kültürü içerisinde yer almayı, ülkemizin, milletimizin bizlerden beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz. Üniversitemizin gerek yeniden yapılanma gerekse de devam eden faaliyetlerinin daha iyiye doğru yönlenmesi için ortak akla ihtiyacımız var. Bu amaçla “Üniversitem İçin Bir Fikrim Var” platformu oluşturulmuştur. Bu platform aynı zamanda neler yapılması gerektiği konusunda sorumluluk bilinci oluşturarak, düşünen, sorunlara çözüm üreten, kendine güvenen bir toplum kültürünü destekleme amacımıza hizmet edecektir. Üniversitemizin gelişmesine, bilim ve eğitim değerimizin yükselmesine katkı sağlayacağına inandığınız fikirlerin bu platformda bizimle paylaşılmasını temenni ediyoruz.”
Platforma sadece üniversite mensuplarının ve öğrencilerin değil, web sayfası üzerinden tüm vatandaşlara açık olacağını da aktaran Kavuncu, “Hiçbirimiz hepimiz kadar akıllı değiliz. Öyleyse gelin, deneyim, bilgi birikimi ve gözlemlerin fikre dönüşmesi ve bizimle paylaşın, biz de bunları değerlendirerek Üniversitemizin geleceğine yön verelim. Web sayfası üzerinden ulaşılabilecek diğer bir iletişim platformu da “Sizi Dinliyoruz” bölümüdür. Burada da Üniversitemiz ile ilgili sorun, talep, şikayet ya da teşekkürlerinizi iletmeniz mümkün olacak. Açık kimliği ve iletişimi yer alacak her kişiyle bu yöntemle temas kurulacaktır. Bu bölümler dışında 7 gün süre ile yayında kalacak olan “Üniversitemizin Yarınlarına Birlikte Karar Verelim” projesi anketi mevcuttur. Bu anket web sayfasından herkese açık olup elektronik ortamda doldurulabilecek şekilde düzenlenmiştir. Bu ankette özellikle şehirle bütünleşmemiz, topluma en çok katkıyı nasıl verebileceğimiz ile ilgili sorular yer almaktadır. Her üç iletişim projesi ile Üniversitemizin öğrencileri, mensupları, paydaşları ve şehir ile hatta tüm dünya ile doğrudan temas olanağı oluşmuş olacaktır. Bu anlamda bizlere ilham verecek, yönetim kararlarına destek olacak ve Üniversite faaliyetlerini daha nitelikli hale getirecek katkılar için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir