MHP zaferini Zafer Meydanında kutladı

1367

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerin ardından Kütahya Belediye Başkanlığını kazanan MHP, Zafer Meydanında gece geç saatlere kadar zaferini kutladı. Meydanda konuşan Belediye Başkanı Alim Işık, “Hizmetlerimizi, bize oy veren veya vermeyen herkese eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde yapacağız” dedi.

“GÜN KÜTAHYA’NIN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRME GÜNÜDÜR”
Zafer Meydanını dolduran partililer ve çok sayıdaki vatandaş, tezahüratlarda bulunarak kutlamalara katıldı.
MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Kütahya Belediye başkanlığını kazanma hedeflerini 24 Haziran seçimlerinden itibaren belirlediklerini anımsattı.
MHP olarak Kütahya Belediye Başkanlığını kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu: “Bu gurur sadece bizim değil, teşkilatlarımızın ve binlerce isimsiz kahramanların gururudur. Bugün, hep birlikte Kütahya’nın makus kaderini değiştirme günüdür. Bunu birlikte başardık, bundan sonrasında da hep birlikte başaracağız.”

“İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
MHP’nin Kütahya’da ilk belediye başkanı seçilen Alim Işık da yaklaşık 10 bin oy farkıyla seçimi kazandıklarını belirtti.
Seçim sürecinde yapılan çalışmalara destek veren herkese teşekkür eden Işık, şunları kaydetti: “Bundan sonra çok çalışacağız, birlikte başaracağız. Hizmetlerimizi, bize oy veren veya vermeyen herkese eşit, adil ve hakkaniyetli bir şekilde yapacağız. Her ne kadar bize zaman zaman kötü söz söyleseler de biz onları affediyoruz. Vereceğimiz güzel hizmetlerle inanıyorum ki onlar da bu yaptıklarından mahcup olacaklar. Rabbim tüm Kütahya’ya güzel hizmetler vermeyi nasip eylesin. İnşallah Kütahya’mız 5 yıl içerisinde sosyal barışı sağlamış, tercih edilen ilk 5 il arasına girmiş, gençlerimizin başka illere göçünü durdurmuş ve ilimizin markası olan Kütahyaspor’un birinci ligde oynar hale gelmiş bir Kütahya’ya hizmet edeceğiz. Açık kapı belediyeciliği ile Türkiye’ye model olacağız. Yapılan her türlü işi şeffaf yapacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışımızı uygulayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımız artarak devam edecek. Bu ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Rabbim bizi utandırmasın.”
Konuşmaların ardından kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir