Suriyeli savaş mağdurlarına 3 tır yardım

1015

Kütahya’da, Suriye’ye yardım kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurları için toplanan 3 tır yardım malzemesi, bölgeye gönderildi.

HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARI YOLA ÇIKTI
Hayrat İnsani Yardım Vakfı Kütahya Temsilciliği, Kütahya Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SANCAKDER) ve Enderun Derneğinin başlattığı kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri tırlara yüklenerek Suriye’ye gönderdi.
Vakfın Kütahya Temsilcisi Hüsrev Yarengümeli, yaptığı açıklamada, savaş mağduru Suriyeliler için başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti.

“ZOR ZAMANALRINDA ÜMMETİ MUHAMMEDİN YANIN DA OLMAK BİZLERİN GÖREVİ”
Kampanya kapsamında Tavşanlı ilçesinde ve Kütahya’da 3 tır dolusu malzemenin toplandığını dile getiren Yarengümeli, şunları söyledi: “İçerisinde un, gıda, kömür, diğer gıda malzemeleri ile giyeceklerin bulunduğu 3 tır malzemeyi bugün inşallah Suriye bölgesine, İdlip’e bölgesine gönderiyoruz. Bu yardımları Enderun Derneği, Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortak çalışmalar sonucu yapıyoruz. Tavşanlı Belediyesinin bize hususen katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz hep çalıştılar bu zor zamanda Ümmeti Muhammedin yanın da olmak bizlerin görevi. İnşallah maddi ve manevi bereket olacaktır. Bu yardımlar inşallah memleketimize dualar şeklinde geri dönecektir. Biliyoruz ki her yapmış olduğumuz yardım bizlere fazlasıyla bereket olarak döndüğüne inanıyoruz.”
Daha sonra yardım malzemelerini taşıyan tırlar, dualarla Suriye’deki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere uğurlandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir