“31 Mart, Türkiye’nin selamete çıkacağı gün olacaktır”

992

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) meclis başkanı Nafi Güral, “Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayalım. İnşallah 31 Mart Türkiye’nin selamete çıkacağı gün olacaktır” dedi.
Meslek komitelerinin Ocak ayı toplantısında konuşan meclis başkanı Güral, ekonomik değerlendirmelerini ve iş dünyasına ilişkin tavsiyelerini aktardı. Güral, şunları kaydetti: “Ekonomik alandaki sıkıntılara, kendimiz çare üretmeliyiz. Farklı bir şeyler yapamazsak kaybolur gideriz. Biliyorsunuz internet satışları arttı. Artık oturduğunuz yerden dükkanda satış yapma devri sona eriyor. Piyasada durgunluk var, ancak dev marketlerde herhangi bir durgunluk yok. Bu durumda iyi hesap yapmak lazım, Her geçen gün rakipler büyüyor, ama biz büyüyemiyoruz, bu nedenle ölçeğimizi de büyütmemiz gerekiyor. Kendimizi değiştiremezsek ve geliştiremezsek bir şey yapamayız. Farklı bir şeyler yapmazsak, daha da gerileriz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayalım. İnşallah 31 Mart Türkiye’nin selamete çıkacağı gün olacaktır.”
Toplantıda KUTSO Meclis üyesi ve 6.Meslek Komitesi üyesi Hasan Acar, seramik ve çini sektörü, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Kütahya’nın UNESCO şehri olması çerçevesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir