Kick Boksçular altın madalya ile döndü

1620

Türkiye Kick Boks Federasyonunca Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına 1 idareci, Antrenör ve 10 sporcu ile katılan Kütahya Kick Boks ekibinde 5 sporcu toplamda 6 madalya ile döndü.
İl Temsilcisi ve Antrenör Ahmet Arabacı nezaretindeki kafilede yer alan Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularından Eda Nur Akkaya, büyük bayan light contact 55 kg’da 2. ve büyük bayan kick light 55 kg’da 3. ; Harun Demirel, genç erkekler kick light 89 kg’da 2. Şakir Mert Elitok, genç erkekler low kick +91 kg’da 3.; Mehmet Eren Çakır, genç erkekler full contact 75 kg’da 3. olurken; Kütahya Ejderya Spor Kulübü’nden Münire Candan da büyük bayanlar point fighting 50 kg’da 3. olarak toplamda 2 gümüş, 4 bronz madalya ile döndüler.
İl Temsilcisi ve kafile Başkanı Ahmet Arabacı müsabakalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Genç sporcularımızla başarılı sonuçlar elde ettik. Bu başarıda sporcularımızla birlikte diğer takım arkadaşlarının, antrenörlerinin katkısı oldukça büyük. Keza organizasyonda Federasyonca görevlendirilen antrenör ve milli hakemimiz Fatma Çakır da özellikle teknik konularda yardımlarıyla ekibimize katkı sağladılar. Tavşanlı’dan müsabakalara katılarak 5 madalya ile dönen sporcularımızın müsabakaya katılmalarına destek veren Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler’e ve Tavşanlı Belediyesine spora verdikleri destek için Kick Boks camiası adına teşekkürlerimi belirtmeyi de görev addediyorum. Destekleri sürdükçe sporcularımız da bunlara başarı olarak karşılık verecektir” dedi.
Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü Sporcularından Ayşegül Karaca’nın yanı sıra Tavşanlı Gençlik Merkezi’nden Eda Nur Akkaya, Harun Demirel, Şakir Mert Elitok, Mehmet Eren Çakır ve Kütahya Ejderya Spor Kulübünden Münire Candan, Umut Yasan, Selahattin Gürensoy, Süleyman Eren, Battal Ünlü müsabakalara sporcu olarak iştirak ettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir