‘Her kesimin başkan adayıyım’

903

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık, hazırladıkları projelerle Kütahya’nın her kesimine hitap edecek çalışmalar yapacaklarını bildirdi. Işık, Kütahya’da yaşayan herkesin kendisini destekleyeceğini düşündüğünü bildirdi.
Işık, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk ile birlikte gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunarak seçim çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“BÜYÜK BİR TEVECCÜHLE KARŞILAŞIYORUZ”
Ziyaretinde seçim çalışmalarını değerlendiren Işık, Kütahya’da partisine ve kendisine çok ciddi anlamda bir teveccühün olduğunu söyledi.
Adaylığının açıklanmasıyla birlikte Kütahya’da seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını aktaran Işık, “Üç dönem muhalefet partisi milletvekilliği görevim sonunda böyle bir teveccühün gösterilmiş olması bir insan olarak bu dünyada tadabileceğim en büyük mutluluklardan birisidir. Hemen her gün teşkilat başkanlarımızla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum kuruluşlarına kadar, esnaftan vatandaşlarımıza kadar her kesimi tek tek ziyaret ediyoruz, ellerini sıkıyoruz. Gittiğimiz hemen her yerde insanlarımızın bize çok ciddi bir hüsnü kabulleri, teveccühleri oluyor. Bu durum bize şevk, heyecan ve mutluluk veriyor. Çalışmalarımızdaki azmimizi, gayretimizi artırıyor. Bu anlamda bütün Kütahyalı hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

“PROJE EKİBİMİZLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Seçim çalışmaları kapsamında hazırladıkları projelerinden ipuçları da veren Işık, şöyle konuştu: “Kütahya’mızı çok iyi tanıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. Bunun için proje ekibimizle yoğun çalışmalar yapıyoruz. Kütahya’mızda sosyal, kültürel, sportif, eğitim ve vizyon projeler hazırlıyoruz. Uygulanabilirliği olan, Kütahya’mızın beklediği, şehrimizin hak ettiği projelerimizi yakın bir zamanda açıklayacağız. En ince ayrıntısına kadar hesapladığımız çalışmalarımızla şehrimizin her noktasına dokunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

“BORÇ YÜKÜ İDDİASI ÇALIŞMALARIMIZA ENGEL OLMAYACAK”
Kütahya Belediyesinin yüklü borcunun olduğu ve seçilmesi halinde bu borç yükünün hizmet etmeye mani olacağı yönünde zaman zaman söylentiler duyduğunu ancak bunların gerçeği yansıtmadığını da anlatan Işık, şöyle devam etti: “Zaman zaman Kütahya Belediyesinin yüklü borçlarının olduğu yönünde duyumlar alıyoruz. Bu borçların seçilecek kişinin hizmet etmesine mani olacağı yönünde de söylemler ortaya atılıyor. Biz Kütahya Belediyesinin borcunu yaklaşık olarak biliyoruz. Yapılan çalışmalar ortada. Göreve geldiğimizde bu borcun ne şekilde ödenebileceğini de hesap ediyoruz. Söylentilerin algı oluşturma maksatlı olduğunu düşünüyorum. Allah’ın izniyle projelerimizle üstesinden gelemeyeceğimiz bir durum olmayacaktır.”

“HER KESİMİN ADAYIYIM”
Seçimlere tüm Kütahya’nın belediye başkan adayı olarak gittiklerini de kaydeden Işık, “Biz yola çıkarken sadece bir kesime hitap etmek amacıyla çıkmadık. Seçim çalışmalarımızı yaparken de sadece belirli bir kesime ziyaretler gerçekleştirmiyoruz. Tüm Kütahya şunu iyi bilmeli ki Alim Işık, tüm Kütahya’nın başkan adayıdır. Bu durum seçildikten sonra da öyle devam edecektir. Diğer partilerimizden de adaylar çıktı. Çıkan adayların bize oy kaybı yaşatacağını düşünmüyorum. O partilere gönül veren vatandaşlarımızın da sağduyulu davranarak belediye seçimlerinde bizleri destekleyeceklerini biliyorum. Çünkü bize gösterilen teveccüh bunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.
Işık, bürokrasideki tecrübeleri ve Ankara’daki ikili ilişkileri sayesinde Kütahya’ya en iyi şekilde hizmet edeceklerini de sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir