Tavşanlı İtfaiyesi 2018’de 182 yangına müdahale etti

1008

Tavşanlı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İtfaiye Amirliği 2018 yılında; 34 arazi, 20 ev, 13 araç, 27 baca, 5 işyeri, 68 çöp, 7 dam-samanlık, 5 odunluk-kuruluk, 3 trafo ve 4 de tüp-doğalgaz olmak üzere toplam 182 yangına müdahale etti.

İTFAİYE TEŞKİLATI 7 GÜN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İtfaiye Amirliği’nin her yıl olduğu gibi 2018’de gayretli bir faaliyet yürüttüğünü söyleyerek, “7 gün 24 saat görev başında olan İtfaiye ekiplerimiz, güçlü ekipman ve profesyonel yaklaşımlarla olaylara müdahale etmektedir” dedi.
İtfaiye ekiplerinin sadece yangınlara değil sosyal destek açısında da vatandaşların hizmetinde olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu çerçevede 2018 yılında gelen talep üzerine 343 cenaze nakil işlemleri yürütüldüğünü kaydetti.

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER DE KARŞILANIYOR
Başkan Güler, ”İtfaiye Amirliği’mizde görev yapan personelimiz için hizmet içi eğitim faaliyetlerine de büyük önem veriyoruz. Ayrıca kurum ve okullarda İtfaiye Haftası dolayısıyla uygulamalı eğitim veriyoruz. 22 adet tatbikat faaliyeti yürüten ekiplerimiz bu yönde önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir” dedi.
Yine vatandaşlardan gelen talepler üzerine baca temizliği, su verme, su çekme gibi çalışmaların da gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Güler, “Ekiplerimiz; 194 su verme, 61 su çekme, 30 baca temizliği, 83 kurtarma faaliyeti ve 101 adet de sepetli araçla müdahale faaliyetleri yürütmüştür. Ekiplerimiz ayrıca 15 trafik kazasında da kurtarma görevi gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir