Kros Otomotivden geleneksel halı saha turnuvası

1319

Kütahya 1.Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine devam eden Kros Otomotiv çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha eklendi.

Her yıl düzenli bir şekilde yapılan Kros Otomotiv geleneksel halı saha turnuvasının 5.incisi bu sene de büyük bir coşku ve heyecanla tamamlandı.
Takımların göstermiş olduğu performans ve 1.lik yarışının yanı sıra, turnuva boyunca oyuncuların birbirlerine karşı gösterdikleri birlik, beraberlik, takım ruhu ve fair play gibi etkenler ön plana çıkmış olup, turnuvayı izlemeye gelen seyircilerin ve Kros Otomotiv çalışanları ile yönetiminin takdirini kazandı.

Kros Otomotiv 5.Geleneksel Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu FC WOLVES, 2.si EFSANELER Spor ve 3.sü OTOKLAV CİTY Spor takımları oldu. Başarılı olan takımların kupaları ve madalyaları yönetim tarafından takdim edildi.

Kros Otomotiv yetkilileri turnuva sonunda yapmış olduğu açıklamada, benzer spor müsabakaları ve sosyal aktivitelerin 2019 yılında da devam edeceğini, bu tarz organizasyonların iletişimi kuvvetlendirmeye ve birlik beraberlik ruhuyla moral motivasyonun üst seviyelere çıkarılması ve çalışanlarımızın memnuniyetinin artmasının kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdiler. HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir