’’Şahane Düğün” tiyatro gösterimi sahnelendi

1372

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘’Şahane Düğün” yetişkin tiyatro gösterimi seyirci ile buluştu.
Robin Hawdon tarafından yazılan, Barış Can Çelik’in uyarladığı, yönetmenliğini Özgür Yetkinoğlu’nun üstlendiği, Barış Küçükgüler, Barış Can Çelik, Özgür Yetkinoğlu, Burçin Aydınay, Özlem Uslu ve Tuğçe Yükselel’in rol aldığı yetişkin tiyatro oyunu Kütahyalı tiyatroseverlerden tam not aldı.
Evleneceği günün sabahında hiç beklenmedik bir olayla karşılaşan ve ciddi bir çıkmazın içine giren Faruk ile müstakbel eşi ve arkadaşlarının başından geçenlerin anlatıldığı gösterim Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezini tıklım tıklım dolduran hemşehrilerimiz tarafından beğeniyle izlendi.
2 Perdelik gösterim sonrası tiyatro sanatçılarını performansından dolayı tebrik ederek, günün anısına çini tabak hediye eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Tüm Kültür Sanat etkinliklerimizde olduğu gibi bu akşamda bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Kütahya Belediyesi olarak yeni sezonda da Kültür ve Sanat etkinliklerimiz ile sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. Bu akşam burada sahne alarak şehrimizde misafirimiz olan değerli tiyatro sanatçılarımıza başarılı performanslarından dolayı sizler ve belediyemiz adına teşekkür ediyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir