MHP’nin adayı Alim Hoca

1327

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin oluruyla Alim Işık olarak belirlendi. ‘Kütahya bizim sevdamız’ Işık, adaylığının hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde 50 il ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı adayı da belirlendi. Yapılan yazılı açıklamaya göre Alim Işık Kütahya Belediye Başkan adayı oldu.

Adaylığının açıklanmasının ardından gazetemize açıklamada bulunan Işık, “Onurlu bir görev. İnşallah hakkıyla yerine getireceğiz. Kütahya bizim sevdamız. Kütahya’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Üniversitedeki görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine Kütahya Belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yapan MHP eski Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, ‘Yarım kalan sevdamızı tamamlamak üzere aday adayı başvurumuzu yaptık” şeklinde açıklama yapmıştı.

Öte yandan Kütahya’nın 3 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi. Yapılan açıklamada mevcut başkanlar, Domaniç İlçesi Belediye Başkan Adayı Sahvet Ertürk, Dumlupınar İlçesi Belediye Başkan Adayı Niyazi Tezcan, Pazarlar İlçesi Belediye Başkan Adayı Cavit Erdoğan ile yola devam edileceği kaydedildi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir