MHP Kütahya Merkez İlçede Yeni yönetim oluşturuldu

1633

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanlığının genel merkez tarafından feshedilmesinin ardından yine genel merkez talimatıyla İsmail Küçük başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.
MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluru görevlendirildiğini belirtti.
Devraldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarını dile getiren Küçük, “Öncelikle yönetim kurulum adına genel başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın’a MHP Kütahya İl Başkanımız Ferhan Yıldırım’a ve bize güvenen herkese teşekkür ederiz. Kütahya’da bugüne kadar hizmet etmiş tüm ilçe başkanları ve yönetimine hassaten teşekkür ederiz. Bayrağımızı devir aldık, daha ileri götürmek için canla başla çalışacağız. Birlik beraberlik içerisinde ortaya koyacağımız çalışmalar ile mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizden önce yapılanları veya yapılmayanları eleştirmek veya yargılamak için İlçe Başkanlığı görevine gelmedik. MHP İlçe Başkanlığı görevi bize tebliğ edildi. Biz de aldığımız görevin hakkını vermek için bu makamdayız” diye konuştu.
İsmail Küçük başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Ümit Yaman, Halil Uzun, Murat Ozan, Kamil Daşdelen, İbrahim Mutlu, Mehmet Efe, Mehmet Güngör, Ali Günbay, Kürşat Aytunç Uğur, Köksal Baylan, Ferdi Ardıç, Necmi Gültekin, Ufuk Adıgüzel, Mesut Ekici, Bayram Gülmen, Hasan Parıldar, Ömer Görgülü, Ramazan Öztürk, Hakan Eken, Nurullah Albayrak, Hüdayim Güler, Akif Okandan, Mehmet Ayrık, Ramazan Çiftçi, Osman Karaböcek, Emre Çetin, Yılmaz Uzun, Mustafa Boy, Mehmet Özdemir, Cafer Altınay, Osman Özkızgın, İrfan Can.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir