Resmen açıklanmadı ama; Kütahya adayı belli

1102

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Martta yapılacak yerel seçimler için 40 ilin AK Parti Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Kulislerde Kütahya adayının belli olduğu, önümüzdeki günlerde açıklanacağı konuşuluyor.
“KALPLERİ FETHETMENİN
MÜCADELESİNİ YÜRÜTTÜK”
Düzenlenen aday tanıtımı toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz milletimizin aklını çelmenin değil, gönlüne girmenin peşinde olduk. Biz her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini yürüttük. AK Parti’nin her seçimde oy hedefi, mümkünse yüzde 100’ün desteğini almaktır. Buna ne kadar yaklaşırsak kendimizi o kadar başarılı görürüz. Kibir, büyüklük taslama, millete tepeden bakma, milletle irtibatı koparma hastalığına kapılanların AK Parti çatısı altında yeri olamaz.” dedi.
“BİR BELEDİYE BAŞKANI
HALKINA TEPEDEN BAKAMAZ”
Halka tepeden bakan birinin AK Parti çatısı altında olamayacağını ifade eden Erdoğan, “Bize sempati ile bakmayan herkese de yaptıklarımızı, hedeflerimiz anlatacak, sonunda onların da gönüllerini kazanacağız. AK Parti’nin her seçimde oy hedefi mümkünse yüzde yüzün desteğini almaktır. Biz oy oranımız düştüğünde iktidarımız tehlikeye girdiği için değil, milletimizin gönlünde irtifa kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Bir belediye başkanı halkına tepeden bakamaz. Tevazu ehlidir, samimiyet ehlidir. Önce millet der, önce memleket der. 31 Mart 2019’da milletimizin gönlündeki yerini daha da güçlendirecek daha da yükseğe çıkartacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16’sı büyükşehir 24’ü ise il başkanı adayı olmak üzere 40 adayı açıklarken Kütahya adayı henüz açıklanmadı.
Ancak kulislerde Kütahya adayının belli olduğu, önümüzdeki günlerde açıklanacağı konuşuluyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir