Geven Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi açıldı

1087

Kütahya Belediyesi’nin Geven mahallemize inşa etmiş olduğu Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
Açılış töreninde Geven Mahalle Muhtarı Ali Güler, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na mahallelerine yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Geven mahallemize yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz;
“Geven Mahallemize yapılan mahalle meydanının düzenlenmesi olsun, çocuk parkı çalışmaları, sıcak asfalt çalışmaları olsun, sosyo kültürel merkez olsun merkez mahallelerimizde kıskançlığa sebep olabilecek çalışmalarından dolayı sayın Başkanımızı kutluyorum. Biz biliyoruz ki Belediye Başkanımız şehrimizin etrafını çevreleyen mahallelerimizi şehre entegre olabilmesi için daha da bütünleşmesi için pozitif ayrımcılık yapıyor. Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri korumak, kollamak ise mahalle sakinlerimiz ve mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Geven Sosyo Kültürel Merkezinin yanı sıra mahallemize kazandırmış hizmetlerden dolayı, sergiledikleri hizmet belediyeciliğinden dolayı başta Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve ekibine teşekkür ediyor, Kütahya’mız ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Geven mahallesinde ikamet eden vatandaşların hizmetine sunulan Sosyo Kültür Merkezinin açılışında katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu;
“Belediye Başkanı adayı olduğumuzda vatandaşlarımıza tüm şehrimiz ile ilgili 43 proje sözü vermiştik ve bu projelerin içinde bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Sosyol Kültür merkezler de yer alıyordu. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda söz vermiş olduğumuz 43 projemize ilave olarak farklı projelerimiz ile birlikte %95nin üzerinde projeyi bitirdiğimizi ve hemşerilerimizin hizmetine sunduğumuzu hep birlikte görüyoruz” dedi.

Zığra, İkizhüyük, Alayunt, Yenibosna, Ağaçköy, Kumarı, Parmakören, Perli, Geven, Siner, Okçu-Güveççi olmak üzere 11 adet Sosyo Kültür Merkezinden Zığra, İkizhüyük, Okçu-Göveçci, Parmakören ve Alayunt açılışını daha önce gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Geven ile birlikte toplamda 6 adet Sosyo Kültür Merkezimiz bulunmaktadır” diye konuştu.
Geri kalan Kumarı, Ağaçköy, Yeni Bosna, Kirazpınar, Perli Sosyo-kültür Merkezlerinin de inşaatı bitmiş durumda ve en kısa sürede açılışlarının yapılacağı bildirildi.
Başkan Saraçoğlu; “Biz göreve geldiğimizde köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizi ziyaret etmiştik ve o dönemde merkezi mahallelerimizle söz konusu mahallelerimizi aynı konuma getirmek adına hemşehrilerimize söz vermiştik. Bugün baktığımızda elhamdülillah 4 buçuk yıl önce söz vermiş olduğumuz projelerimizin açılışını tek tek gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle Sosyo Kültür Merkezlerimiz ve hizmetlerimizin şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Halk Eğitimi Merkezi Ferace Halk Oyunları Topluluğu gösterisini sundu.
Daha sonra dualar eşliğinde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve il protokolü tarafından Geven Sosyo Kültür Merkezin açılış kurdelesi kesildi.
Tören, Geven Sosyo Kültür Merkezinin incelenmesi ve Kütahya Belediyesinin ikramları ile sona erdi.
Açılış törenine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Mahalle Muhtarları, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir