Vali Nayir ayrıldı, Vali Toraman başladı

937

Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğinden Sakarya Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir ayrılırken Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Ömer Toraman göreve başladı. Vali Toraman 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda, Kütahya’nın gelişmesi, kalkınması için gayret sarf edeceğini söyledi.

41’İNCİ VALİ UĞURLANDI
Kütahya’da yaklaşık 2 buçuk yıldır görev yapan Vali Nayir, kentten ayrılmadan önce Kütahya’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
Burada bir konuşma yapan Vali Nayir, Kütahya’nın güzelliklerden söz ederek, her zaman Kütahya menfaatlerini ön planda tutan, Kütahya’nın kendisine yakışır gazetecileri var.” dedi.
Kütahya’nın kendisi için önemli odluğunu ve her zaman Kütahya’yı güzellikleriyle anacağını dile getiren Vali Nayir, şöyle konuştu: “Kütahya hatırımızda güzel olarak kalacak, güzel hatıraların, güzelliklerin yaşandığı bir yer olarak kalacak. Kütahya gerçekten güzelliklerin yeri tarihi olarak, kültürel, sanat, yer altı zenginlikleri, doğal zenginlikleri, insan kalitesi ile huzuru ile güzelliklerin şehri olarak hatırımda kalacak. Bu 29 aya yaklaşan görev süreci içerisinde herkesten yeterli ilgiyi ve desteği gördüğümü söylemek istiyorum. Öncelikle Kütahyalılarımızın büyük desteğini gördüm. Yerel yöneticilerimizin, Üniversite, sivil toplum örgütlerinin, bürokraside herkesin ilgisini ve desteğini gördüm. Güzel şeyler de oldu, ümit verecek güzel atılımlar da oldu ilimizde.

42’İNCİ VALİ GÖREVE BAŞLADI
Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Ömer Toraman da dün itibariyle göreve başladı. Valilik önünde daire müdürleri ve valilik personeli tarafından karşılanan Vali Toraman, karşılamanın ardından makamında gazetecilere açıklamada bulundu.
Kütahya’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Toraman şunları söyledi: “Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliği görevine atanmış bulunuyorum. Bu göreve bizleri layık gören sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Onun vizyoner liderliği doğrultusunda ülkemizin kalkınması, refahın artması gayretleri doğrultusunda, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda Türkiye’mizle beraber Kütahya’mızın da gelişmesi, kalkınması için gayret sarf edeceğiz. Kütahya Valiliği görevini çok kıymetli bir meslek büyüğümden, kıymetli bir valimizden devralmış olmak benim için ayrıca memnuniyet verici. Bu bir nöbet değişimi. Bu emaneti sayın valimizden teslim alarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Tarihi, kültürel zenginliği olan bu şehirde olmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. İnşallah bundan sonra da kamu, yerel yönetimler, üniversite, özel sektör, sivil toplum kuruluşlarıyla ve bütün taraflarıyla birlikte çalışacağız. İnşallah hayırlı bir başlangıç olur.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir