Anaokulu öğrencileri BİLSEM’i gezdi

1111

Kütahya Hediye Güral Anaokulu öğrencileri, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Kütahya Bilim ve Sanat Merkezinde, “Kütahya Bilimle Şenleniyor” sloganıyla düzenlenen bilim etkinlikte açıklan stantları gezdi.
Kütahya Hediye Güral Anaokulu öğrencileri, Kütahya Bilim ve Sanat Merkezinde, doğa, bilim, teknoloji ve mühendislikle ilgili konularında açılan stantları ziyaret etti.
Stant görevlilerinin yapmış olduğu çalışmaları dikkatle izleyen minikler, zaman zaman çalışmalara ortak oldu.
Anaokulu müdürü Sevil Altundal, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere farklı deneyimler kazandırmak amacıyla zaman zaman okul dışı geziler düzenlediklerini belirtti.
Bilim Sanat Merkezi gezisini de bu amaçla yaptıklarını dile getiren Altundal, “Biz okul olarak öğrencilerimize okul içinde olduğu kadar okul dışında da farklı deneyimler kazandırmak istiyoruz. Öğrencilerimiz erken yaşta teorik bilgilerin dışına çıkarak deneysel gözlemlerde bulundular. Yapılan gezi sonunda öğrencilerimiz ile birlikte gezdik, gördük, denedik, eğlendik ve öğrendik. Benzer gezilerimizi düzenlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir