Porselen devinden enflasyonla mücadeleye tam destek

974

Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Enflasyonla Topyekûn Mücadele programını desteklediğini açıkladı.
Türkiye’nin yüzde yüz yerli ve milli sermayeye sahip ender şirketlerinden olan, Dünya Porselen sektörünün önde gelen markası Güral Porselen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan “ Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı” na 11 Ekim tarihi itibarıyla tam destek verdiğini bildirdi.
Kuruluşundan bu yana “büyük ve güçlü Türkiye – büyük ve güçlü Güral Porselen” hedefleriyle çalıştıklarını bildiren Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, şunları kaydetti: “Bu hedefe doğru giderken ülkemizin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmayı kendimize görev addettik. Türk Sanayisine değer katmak, dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde bulunan müşterilerimize hak ettikleri en iyi ürün ve hizmeti sunmak gayretindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele hareketine 11 Ekim tarihinden itibaren ürünlerimizde en az yüzde 10 indirimi kapsayacak şekilde destek veriyoruz.”
İsmet Güral açıklamasında, “Daha güçlü Türkiye için dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın da devletimizin ve halkımızın yanındayız. Topyekün mücadelede Türkiye’mizin kazanacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir