Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları perdelerini açtı

1201

Kültür Bakanlığı’ndan ödüllü tek özel tiyatro metni olan, “Benim Güzel Pabuçlarım” çocuk tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.
Kütahya Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bu haftadan itibaren her hafta çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda “Benim Güzel Pabuçlarım” çocuk tiyatrosu gösterimi, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda minik tiyatro severler ile buluştu.
Dersu Yavuz Altun’un yazdığı, Kürşat Karaman ‘ın yönettiği, Osman Doğan genel sanat yönetmenliğini yaptığı ve tamamı Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları Öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla hazırlanan, dekor – kostüm ve müzikleri Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanmış ve ücretsiz olarak oynanan oyun, küçük tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunu Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş’ta izledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir