KÜSAD’dan Rektör Kavuncu’ya ziyaret

1038

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) “Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi” rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya bir tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kavuncu; “Buralara kolay gelmedik. Uzun soluklu – sistemli ve pes etmeyen bir anlayışla çok çalışarak şehrimiz ikinci üniversitesini kazanmış oldu. Bu üniversitenin Kütahya’mıza bilimsel, sosyal ve ekonomik olarak katkılarının yanı sıra Kütahya’mıza bambaşka bir bakış açısı kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.
KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız ise; “Çok değerli hocamız bu topraklarda yetişmiş ender “bilim insanlarından biridir. Siyasetin içinde bulunduğu dönem Kütahya’mız için yaptıklarını hepimiz bilmekteyiz. Hiç şüphe yok ki; Kütahya’mızı en iyi bilen, en ücra köşesinden en bilindik yerlerine kadar gitmiş – gelmiş, Kütahya’mızın ihtiyaçlarını – gereksinimlerini ve nerede – nasıl – ne zaman yardımcı olabileceğini çok çok iyi bilen bir rektör olarak burada olmasından son derece mutlu, umutlu ve gururluyuz. Hocamız siyasi hayatın içindeyken KÜSAD ‘a her konuda çözümsel ve sonuç odaklı yardımlarda bulunmuştur, bunu da unutmayacağız. Son olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Kuruluşun Beşiği Domaniç” organizasyonunu da beraber yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Umarız ki tüm Kütahya’mıza hayırlı olur.” diye konuştu.
Ziyarete KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız ile birlikte Sibel Temelkıran, Fikret Pak, Özkan Elagöz, Binnur Pepktaş, Betül Erpolat ve Ayşe Kaçan katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir