Kütahya’da Sosyo Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı

1138

Kütahya’da, belediye tarafından Okçu ve Göveçci mahallelerinin ortak kullanımı için yaptırılan Sosyo Kültür Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Kütahya belediye başkanı Kamil Saraçoğlu, törende yaptığı konuşmada, Okçu ve Göveçci mahallelerinin ortak kullanımı için yaptırılan Sosyo Kültür Merkezi’nin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Göreve gelmeden önce 43 proje belirlediklerini ve projelerin yüzde 95’ini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Saraçoğlu, unları kaydetti:
“65 mahallemiz var bu mahallerin tamamını kendimizin birer evladı olarak görüyorum. Okçu ve Göveçci mahallelerimiz de Kütahya’nın en müstesna mahallerinden biri. Bizler mahallelerimizin hepsine bütçe çerçevesinde hizmetleri götürmeye ve halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Diğer çalışmalarımızla ilgili yatırım yaptık. Şehir merkezinde ne varsa mahallelerimize kazandırma noktasında gayret içindeyiz. Yaptığımız bu merkez içerisinde düğün salonları, muhtar odaları gibi alanlar bulunuyor. Biz bu konaklarla ilgili toplam 11 tane sosyo-kültürel merkezini bu dönemde kazandırdık. Bu merkezimizin mahallemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Törende, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve mahalle muhtarları birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Arif Yalçın’ın da katılımıyla Sosyo Kültür Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi.
Protokol üyeleri ile vatandaşlar merkezi gezdi.
Tören, ikramların ardından sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir