Fedakar öğretmenler

2415

Kütahya Dumlupınar İlkokulu Müdürü Hüseyin Tanrıverdi ve öğretmenler, okullarını yeni eğitim dönemine hazırlıyor.
Yunus Emre Mahallesinde bulunan Dumlupınar İlkokulunda görev yapan okul müdürü Hüseyin Tanrıverdi ve öğretmenler, okul koridorlarının tadilat ve boya işlemlerini yapıyor.
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okula tayin olan okul müdürü Tanrıverdi, AA muhabirine, anasınıfından 4. Sınıfa kadar toplam 860 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.
Kısa süre önce okulun ihtiyaçlarını tespit etme noktasında bir çalışma yaptıklarını dile getiren Tanrıverdi, şunları söyledi:
“Yapmış olduğumuz tespitler neticesinde okulumuz koridorlarının boyaya ihtiyacı olduğunu gördük. Bunun için idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Bu görüşme sonrasında okulumuzun tadilat işlemlerini yapma kararı aldık. Öğretmen arkadaşlarımızın çalışmalara gönüllü olmasıyla birlikte boyama işlemine başladık. İnşallah bu işi en kısa sürede tamamlayıp okulumuzu hazır hale getirmek istiyoruz. Böylelikle de Dumlupınar İlkokulu olarak yeni eğitim-öğretim yılına tam anlamıyla hazırlanış olacağız.”
Çalışmalara okuldaki bütün öğretmenlerin gönüllü olduğunu, çalışmaları dönüşümlü olarak 10 öğretmen ve 3 yardımcı personelle devam ettiklerini de kaydeden Tanrıverdi, çalışmalara katılan tüm herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Çalışmalara katılan öğretmenler de mesleklerini çok sevdiklerini, dolayısıyla okulu öğrencilere hazır hale getirmek için gayret ettiklerini ifade ettiler.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir