‘Yapılan hizmetlerin daha fazlasını yapacağız’

984

Dağ, bazı ziyaretler ve görüşmeler yapmak üzere geldiği Kütahya’da Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. Yapılacak yerel seçimlere çok yoğun çalıştıklarını belirten Dağ, genelde iktidar oldukları gibi daha iyi hizmetler için yerelde de iktidar olmak istediklerini söyledi.

VALİ NAYİR VE BAŞKAN SARAÇOĞLU’NA ZİYARET
Dağ’ı Kütahya’da görmekten ve ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Nayir, Kütahya ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Nayir, günün anısına Dağ’a çini vazo hediye etti.
Daha sonra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Dağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılacak yerel seçimlerde mevcut belediyelerin daha fazlasını kazanmak için yoğun çalıştıklarını belirtti.

“KÜTAHYA BELEDİYECİLİK GELENEĞİNDE ÖRNEK”
Kütahya’nın belediyecilik geleneğinin örnek olduğunu dile getiren Dağ, şöyle konuştu:
“Şimdi önümüzde bir yerel seçim var ve bu yerel seçimde bizde bir önceki seçimde kazanmış olduğumuz belediyelerin daha fazlasını kazanmak için hem ilimizde hem de bölgemizde hem de tüm Türkiye’de ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu konuda da Kütahya belediyemizin yıllardır bir gelenekten geldiğini iyi biliyoruz. AK Parti kurulmadan öncede gelmiş olduğu bir gelenek var bu bölgeye yapmış olduğu belediyecilikle örnek olmuş olduğu bir özellik var. Çünkü AK Parti kurulmadan önce belediyelerde yapılan hizmetler o bölgelerde bize önce bir önceki seçimlerde başarıyı verdiği gibi AK Parti kurulmasıyla beraber daha büyük başarıyı verdi ve bunu biz belediyecilikle taçlandırdık. Çünkü hemen her bölgede kazanılmış olan belediyeler o bölgede ciddi bir farkındalık ortaya koydular iyi hizmetler ortaya koydular bundan sonrada aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz.”

“YERELDE DE İKTİDAR OLUP DAHA İYİ HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUZ”
Genelde iktidar olduklarını, daha iyi hizmet edebilmek için yerelde de iktidar olmak istediklerini ifade eden Dağ, “Yereldeki dönüşüm belediyelerin yapmış olduğu hizmetlerle ve onların sağlamış olduğu imkanlarla olan şeyler gelen iktidarda mutlaka yapacağınız şey oluyor. Ama belediye imkanını elinizde bulunduğu zaman bunun daha da fazlasıyla arttığını görüyorsunuz. Yıllardır İzmir’de siyaset yapan Kütahyalı bir hemşeriniz olarak bunu fazlasıyla hisseden biriyim.
Genelde iktidarız, yerelde İzmir’de iktidar değiliz. Dolasıyla yapmak istediğiniz birçok şeyi zaman zaman engellemelerle karşılamak durumunda kalıyorsunuz veya aynı şekilde dünyaya bakamadığınızdan için meseleleri aynı şekilde değerlendiremiyoruz ve bu şehrin enerjisini çok ciddi şekilde harcama noktası oluyor. Önümüzdeki seçimler çok önemli Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin tam oturması için önemli olduğu kadar kendi şehrimiz de de bizim önemli işler yapmamız için de ehemmiyetli. Onun için bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha fazlasını yapacağız.” diye konuştu.
Vali ve Belediye Başkanı ziyaretlerinin ardından esnaflarla bir araya gelen Dağ, esnafların sorunlarını dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

AK PARTİDE PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Dağ, burada genel gündemle ilgili bir konuşma yaptı. Milletin AK Partiden beklentilerinin olduğunu kaydeden Dağ, her AK Partilinin bu bilinçle çalışması gerektiğine dikkat çekti. AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve milletvekili Ahmet Tan da birer konuşma yaparak ziyaretlerinden dolayı Dağ’a teşekkür ettiler. İl Başkanı Çetinbaş, Dağ’a hediye sunumunda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, daha sonra AK Partili belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir